Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bardzo fajny wpis, ogólnie wydaję mi się że problem wynika z braku obycia z kobietami i umiejętności podrywu, wiele facetów popełnia błąd że rozmawia z kobietami jak z facetem nie dostarczając emocji, facet musi się tego uczyć od lat młodzieńczych, bo potem jest gorzej z wiekiem, trzeba umieć z nimi rozmawiać i znać te schematy, ja powiem Ci tak nie przejmuj się i próbuj dalej, nie poddawaj się, wiesz
  • Odpowiedz
Zainteroswanie różowych w szkole też mialem, ale wolalem skupic się na sobie, a dziewczynę chciałem dopiero mieć jak zacznę pracować po studiach.

@mirko_anonim: Chcesz powiedzieć, że sobie zaplanowałeś to prawictwo? Każdy hetero chłopak od nastoletnich lat się rozgląda za dziewczynami a Tobie się podobają, ale hormony opanowałeś, bo po studiach lepiej?
  • Odpowiedz
@janburner co ty chłopie w ogóle gadasz, 6k netto to są zarobki powyzej średniej krajowej, fakt ze nie jest to też jakoś dużo i w luksusie za taka kasę nie można żyć, ale jest bardzo wiele osób które mają wypłatę poniżej tego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Byłeś z dziewczyna w intymnej relacji pół roku, wykorzystałeś ją i w dodatku nazywasz ją "kompletnym kaszalotem", nawet mi ciebie nie żal. Strach się w cokolwiek wdawać w tych czasach. Dałam sobie spokój z facetami przez takich osobników jak ty.
  • Odpowiedz
Chciałbym pozwiedzać Europę, świat, ale samemu nie będę jezdził.

@mirko_anonim: a nie będziesz jeździł, bo? masz porównanie jak wygląda podróż samemu a jak z laską (albo z kumplem)? wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne

Bardzo fajny wpis, ogólnie wydaję mi się że problem wynika z braku obycia z kobietami i umiejętności podrywu, wiele facetów popełnia błąd że rozmawia z kobietami jak z facetem nie dostarczając emocji, facet musi się tego
  • Odpowiedz
zapewne każdy hetero nastolatek rozgląda się za dziewczynami, ale gwarantuje że maaasa nie wykonuje absolutnie żadnego ruchu

@Dietetyq: Tak jest, ale to nie dlatego, że ktoś zaplanuje, że teraz nie jest czas na związek, tylko częściej jak ktoś nie może się przemóc, zrobić kroku naprzód i zagadać do dziewczyny.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to niezły high normik z dwoma randkami przez półtorej roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) pomijając zarzutke oczywistą to chyba masz za duże mniemanie o sobie będąc poniżej średniej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale to też brzmi trochę komicznie piszesz że masz 6k wysportowana sylwetkę auto 2010 no i co z tego ? To jest jakiś wyznacznik XDDD gdzie zaraz walisz po łasce że gruba i na siłownię nie chciała pójść nadajesz się dla mnie do tego samego sortu to laski twierdzą że chuop zaczyna się na 180 itp xddd czytam to co napisałeś i ciężko nie brechnąć
  • Odpowiedz