Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉 Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi #rozowepaski #niebieskiepaski #zareczyny #jubilerstwo #pierscionek #mishmashstudio666
@MishMashStudio666: szafiry, diamenty - gorszą degeneracją społeczną nad Wisłą od strony ekonomicznej jest tylko kupowanie audiofilskich kabli, kupno tulipanów na górce i nadmierny wypływ gotówki na samochody oraz bzdurne usługi jak tatuaże.
Być, nie mieć.
Wszyscy umrzemy, a to tylko kamień. I stara zasada - jak z samochodami. Stać Cię na 100 kolejnych? Albo zarobiłeś na to w drugiej iteracji (obligacje, dywidendy) - A to
@MishMashStudio666: dzięki za odpowiedz. Slyszalem kiedys zeby nie kupowac obraczek do slubu w takich sieciowoach tylko poszukac jakiegos zlotnika pasjonata. Nie dosc ze zrobi to duzo ladniej, unikatowo, byc moze taniej albo w tych samych pieniadzach ale jednak.sa niepowtarzalne :) Rozumiem że naszyjniki lub kolczyki to też dla Ciebie nie problem?
@MishMashStudio666 czy to pradwa że jak "zużyje" sie caly klin w biurku zlotniczym to powinno jubilera być stać na ładne mieszkanie? tak kiedyś opowiadał mój znajomy i zastanawiam się czy przy obecnych cenach mieszkań to jeszcze ma zastosowanie xD
@MishMashStudio666: masz fajny fach w ręku i talent. Niemniej ludzie pytają Cie o TEN konkretny pierścionek i jego koszt, a Ty pierniczysz farmazony i niczym. Po co to robisz?
@MishMashStudio666: Brzmi to, jakbyś nie chciał podać tej ceny, żeby się nie okazało, że ktoś wynajdzie podobny w niższej cenie w sieciówce, o której piszesz, że płaci się tam za reklamy z celebrytami xD
@Zabojcza_Rozowa: przepiękny symbol patriarchatu z którym tak walczy nowoczesna, równouprawniona p0lka! Obrzydliwy średniowieczny zwyczaj! Aaa nie, jest wart trochę siana więc już nowoczesnej, niezależnej nie przeszkadza xD.
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
źródło: InShot_20240212_203441573
PobierzByć, nie mieć.
Wszyscy umrzemy, a to tylko kamień.
I stara zasada - jak z samochodami. Stać Cię na 100 kolejnych? Albo zarobiłeś na to w drugiej iteracji (obligacje, dywidendy) - A to
@MishMashStudio666: ale my pytamy o ten konkretny xD
co za typ