Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉 Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi #rozowepaski #niebieskiepaski #zareczyny #jubilerstwo #pierscionek #mishmashstudio666
@MishMashStudio666: no dużo napisałeś, ale bez konkretów :D Pytanie brzmi, ile kosztuje u Ciebie taki pierścionek jak na zdjęciu. BTW, totalnie w moim stylu i bardzo mi się podoba.
a po internecie latają opinie że u jubilera taniej za to samo, bo nie płaci chorej kasy za galerie,
@hpiotrekh: Jak zamawiałem obrączki, to zapłaciłem mniej więcej połowę taniej niż w renomowanym znanym z TV i galerii handlowych salonie jubilerskim za identyczne. Człowiek wykonał nam takie, jak chcieliśmy z wstawką z różowego złota, soczewkami i innymi pierdołami, za które "w salonie" trzeba dopłacać, zasady rozliczenia były jasne i oczywiste i
@MishMashStudio666: Śliczny. Właśnie się zastanawiam, co w tym roku pod choinkę dostanie moja żona. Też z niebieskim oczkiem. Myślałem o kolczykach albo pierścionku.
@Estetykatopodstawa: moge zrobic za 2500 jak i za 25000. Roznorodnosc kamieni pozwala na kombinacje. Jak napiszesz mi ze masz załóżmy 3000 to bede dobieral kamienie pod ten budzet. Tak to dziala mniej wiecej. Ty decudujesz a ja sie gimnastykuje zeby wyszlo 😎
Twój pewnie z tych co 30 lat dokłada do tego interesu :D
@hpiotrekh: Nie mam kontaktu, ale 20 lat temu powodziło mu się BARDZO dobrze - z tym, że głównie przerzucił się na produkcję "pół-przemysłową". Zaczynał jako osoba o skromnych możliwościach finansowych, jakaś kawalerka w bloku etc. - jak wyjeżdżałem to naprawdę duży dom odwalony, że hej. Ale chłop obrotny, pracowity i inteligentny.
@MishMashStudio666: Rozumiem, że akurat ten to ręczna robota, ale czy sprowadzasz też produkty do swojego salonu z Indii? Masz wiedzę, czy polskie sieciówki sprowadzają towar stamtąd?
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
@MishMashStudio666: no dużo napisałeś, ale bez konkretów :D Pytanie brzmi, ile kosztuje u Ciebie taki pierścionek jak na zdjęciu. BTW, totalnie w moim stylu i bardzo mi się podoba.
@hpiotrekh: Jak zamawiałem obrączki, to zapłaciłem mniej więcej połowę taniej niż w renomowanym znanym z TV i galerii handlowych salonie jubilerskim za identyczne. Człowiek wykonał nam takie, jak chcieliśmy z wstawką z różowego złota, soczewkami i innymi pierdołami, za które "w salonie" trzeba dopłacać, zasady rozliczenia były jasne i oczywiste i
*oto
Nie gadaj, że u Ciebie taniej...
@hpiotrekh: Nie mam kontaktu, ale 20 lat temu powodziło mu się BARDZO dobrze - z tym, że głównie przerzucił się na produkcję "pół-przemysłową". Zaczynał jako osoba o skromnych możliwościach finansowych, jakaś kawalerka w bloku etc. - jak wyjeżdżałem to naprawdę duży dom odwalony, że hej. Ale chłop obrotny, pracowity i inteligentny.