Wpis z mikrobloga

@Landmark: Dopóki on istnieje fizycznie to da się odzyskać z niego dane. Możesz go nawet rozbić na kawałki młotkiem. Fakt, że taka operacja kosztuje w uj $$ ale jest to możliwe.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim

chciałbyś, by tobie ktoś tak życie uprzykrzał jak ty im? ogarnij się !

Tak. Zakład pracy zamknięty na parę godzin i można się obijać. Same
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @smutny_kojot:
@Rogovic:
Ale, że co? Mam jakiegoś ruskiego wirusa? Wątpię xD Nic nie ściągam, jedyne rzeczy jakie mam pobrane to 7zip, foxit, openoffice, spotify i przeglądarkę. W żadne gierki nie gram więc ich nie mam. Wiem co to pliki wykonywalne i nigdy bym żadnego z takim rozszerzeniem nie otworzył z maila czy jakiegoś chomika. Ogólnie to nie prowadzę jakiejś krucjaty z ruskimi tylko
  • Odpowiedz
Dopóki on istnieje fizycznie to da się odzyskać z niego dane. Możesz go nawet rozbić na kawałki młotkiem. Fakt, że taka operacja kosztuje w uj $$ ale jest to możliwe.

@Nerus20: Tak, i na pewno ktoś będzie to robił w przypadku OPa-debila.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @K-S-: Tak, mogłem to zrobić przez vpn czy tam tora. Ale nawet nie pomyślałem, że jakaś szkoła w muchosrańsku czy ich teatr będzie coś z tą sprawą robić skoro ip jest ze zgniłego zachodu. Ciekawe czy chociaż musieli się pogimnastykować aby uzyskać moje dane od moje ISP i zgłosić tą sprawę do jakiegoś MSZ aby policja się zainteresowała i wysłała mi wezwanie xD No abstrakcja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli nie jesteś trollem, to jesteś naprawdę Mirkiem o bardzo małym rozumku. Jeśli nie chcesz mieć zarzutów o międzynarodowy terrorym (tak, tak) to lepiej weź prawnika. Na psiarni krótka piłka "odmawiam składania zeznań", "nie wiem", "nie pamiętam". Laptopa z którego to pisałeś to już dawno bym wyrzucił na środek jeziora ("nie wiem co się z nim stało, nie mam go"). Poczytaj sobie, że za mniejsze gówna ludzie siedzieli (
  • Odpowiedz