Aktywne Wpisy
SynMichaua +598
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
framugabezdrzwi +568
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
Z miesiąc temu dla beki napisałem sobie parę maili do różnych instytucji rosyjskich, ale takich niszowych, jakieś urzędy w małych obwodach, jakiś tam teatr wpadł, przychodnia, szkoła, itp. o podłożeniu b---y. Tak po prostu aby wprowadzić im tam zamieszanie.
Wczoraj dostałem wezwanie na policje w związku z tym i mam się stawić w przyszłym tygodniu. Jakim cudem? I co mi grozi?
#rosja #ukraina #policja #prawo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: jakby ci miało grozić coś poważnego, to ekipa byłaby u ciebie o 6:00, zabrałaby komputery i telefony. A tak poznałeś jakiegoś Ukraińca, któremu użyczyłeś swój komputer i nie patrzyłeś mu na ręce, gdy pisał do swojej dziewczyny na Ukrainie :-)
Na Twoim miejscu na kompa z którego pisałeś ściągnął bym wszystkie wirusy świata. Jak policyjny technik zobaczy co masz w systemie to zbaranieje i wyda werdykt "no debil, a nie terrorysta".
chciałbyś, by tobie ktoś tak życie uprzykrzał jak ty im? ogarnij się !
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Rogovic: ja myślałem o formacie tak na wszelki wypadek xd stacjonarka, laptop i dwa telefony.
@S_grubcio: Tak i to mnie dziwi w sumie xD Myślałem,
Poza tym jako świadek nie możesz składać fałszywych zeznań.
Może skonsultuj się z prawnikiem.
@mirko_anonim: ale debile, nawet nie potrafią poprawnie napisać "świadek" XD czekaj, chyba że to ty?...