@OlekAleksander: Są ludzie nazwijmy to "wybredni", jak jeszcze się bujałem po WWA to miałem znajomka co to z ryja był bardzo wyjściowy i na brak powodzenia nie narzekał, ale nie był w stanie nic utrzymać długodystansowo, bo wszystko typowi przeszkadzało w stylu "o co by się dziś p-------ć", a to bo nie lubi tego samego żarcia co on, a to w złe kolory się ubiera, a to inna kompletna pierdoła.
@mirko_anonim Domyślam się, że autorowi tamtego wpisu chodzi o wychowanie 'społeczne'. I rzeczywiście ciężko naprawić. A to, że zarabiasz X czy Y nie znaczy, że umiesz tworzyć w życiu zdrowe, stabilne związki z ludźmi. ¯_(ツ)_/¯
✨️ Autor wpisu (OP): @alfka: co rozumiesz poprzez wychowanie społeczne? Które aspekty mam niedociągnięte? To Ci odpowiem subiektywnie :)
Ale ja nigdzie nie napisałem, że kiedykolwiek miałem okazję stworzyć związek z kimś.
@czescmampytanie: Oj tak - nie ma to jak z anonima podbijać sobie ego. W imię kogo skoro nikt nic o mnie nie wie, ponieważ jestem anonimem? W każdym poście widzisz
Oj tak - nie ma to jak z anonima podbijać sobie ego
co za różnica czy anonim czy nie? twoje ego top i chęć poczucia się lepszym od innych przenika do wszystkiego co napiszesz lub powiesz. to czy piszesz z anonima czy nie jest
Ale ja nigdzie nie napisałem, że kiedykolwiek miałem okazję stworzyć związek z kimś.
@mirko_anonim Jakby ci to... Skoro przez ponad 30 lat nie byłeś w stanie z kimkolwiek stworzyć związku go nie świadczy za dobrze o umiejętnościach społecznych. Po prostu.
co za różnica czy anonim czy nie? twoje ego top i chęć poczucia się lepszym od innych przenika do wszystkiego co napiszesz lub powiesz. to czy piszesz z anonima czy nie jest nieważne.
To są właśnie Twoje odczucia. Natomiast ja miałem zupełnie co innego do przekazania. Nie miałem na myśli chęci podbijania swojego ego ani och i ach patrzcie jaki jestem cudowny a Wy nie.
@mirko_anonim: Tak, na pewno dlatego jesteś całe życie kawalerem, po prostu spotykasz same kobiety co na Ciebie nie zasługują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tldr failed normie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
A to, że zarabiasz X czy Y nie znaczy, że umiesz tworzyć w życiu zdrowe, stabilne związki z ludźmi. ¯_(ツ)_/¯
@czescmampytanie: Oj tak - nie ma to jak z anonima podbijać sobie ego. W imię kogo skoro nikt nic o mnie nie wie, ponieważ jestem anonimem? W każdym poście widzisz
co za różnica czy anonim czy nie? twoje ego top i chęć poczucia się lepszym od innych przenika do wszystkiego co napiszesz lub powiesz. to czy piszesz z anonima czy nie jest
@mirko_anonim Jakby ci to... Skoro przez ponad 30 lat nie byłeś w stanie z kimkolwiek stworzyć związku go nie świadczy za dobrze o umiejętnościach społecznych. Po prostu.
To są właśnie Twoje odczucia. Natomiast ja miałem zupełnie co innego do przekazania. Nie miałem na myśli chęci podbijania swojego ego ani och i ach patrzcie jaki jestem cudowny a Wy nie.