✨️ Obserwuj #mirkoanonim Od niedawna jestem w team #kredyt2procent i wszystko wskazuje na to, że różowa się do mnie wkrótce wprowadzi. Jaki uważacie podział opłat za sprawiedliwy? Czy przy opłatach z internetem, prądem itd. 800 PLN gdy ona pokryje 600 to będzie ok? Jak wy się rozliczacie? Wiadomo rata kredytu jest po mojej stronie - to moje mieszkanie. #nieruchomosci #rozowepaski #zwiazki
Ty 100% raty a ona 100% czynszu. Jedyne słuszne rozwiązanie. Dlaczego masz płacić ratę i jeszcze czynsz po połowie? Do tego czynsz to pewnie 7 stówek a rata kredytu 2k+
@mirko_anonim: Wszystkie rachunki na pol, cala rata Twoja. To zakladajac ze w przyszlosci te mieszkanie bedzie w 100% Twoje.Ja osobiscie pokrywam 100% obu w moim przypadku bo roznica w zarobkach jest wielokrotna, ale moja luba w duzej wiekszosci placi za zakupy do domu co tak naprawde zazwyczaj wychodzi na to samo ostatecznie
Anonim (nie OP): Uczciwie jak ona będzie płacić całość opłat. Twoja tylko rata kredytu hipotecznego. W końcu, gdyby miała swoje mieszkanie, to mogłaby je wynająć i na tym zarabiać, a Ty byłbyś stratny.
@mirko_anonim średni wynajem to 3k za małe mieszkanie. Więc około 1500. Przecież jak będzie miała płacić 400zl oplat to w sumie znalazła sobie mieszkanie za darmo
Od niedawna jestem w team #kredyt2procent i wszystko wskazuje na to, że różowa się do mnie wkrótce wprowadzi. Jaki uważacie podział opłat za sprawiedliwy? Czy przy opłatach z internetem, prądem itd. 800 PLN gdy ona pokryje 600 to będzie ok? Jak wy się rozliczacie? Wiadomo rata kredytu jest po mojej stronie - to moje mieszkanie.
#nieruchomosci #rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Przecież jak będzie miała płacić 400zl oplat to w sumie znalazła sobie mieszkanie za darmo