Aktywne Wpisy

Soczi +301
źródło: 1000015477
Pobierz
Codon +72
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

1. GPT-4 (wersja premium a nie żaden Bing). Będę powtarzał do znudzenia, ale GPT-4 jest zwyczajnie niezastąpiony, jeśli chodzi o naukę nowej technologii, szczególnie deep learning. Moduły ML w Pythonie są w większości na tyle krótkie, że można je załadować do GPT w całości. Możliwości są więc nieograniczone: wyjaśnienie działania, code review, wyszukanie błędów, sugestie w doborze modeli itp.
2. Poszukajcie książek w katalogu O'Reilly, np. mnie swego
@pa6lo: uczenie się z ksiązek w IT xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
niemniej po komentarzu oceniam, że albo trolujesz albo nie dopuszczasz, że ktoś może mieć inaczej niż ty
książka zanim dostanie oprawę to już jest nieaktualna