Aktywne Wpisy

niebadzogrem +23
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

#stalowawola #nieruchomosci #mieszkania
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A
To jest gurwa skandal. Podkarpacka umieralnia zwana Stalową Wolą lub jak niektorzy mowia Aluminiową Niewolą. Mieszkanie 48m2. Przyszla podwyzka czynszu na 1100zł. Tysiac jbane sto złotych za 48m2 w wielkiej płycie. Juz nawet nie mowie ze za takie mieszkania po 400k wołają, gdzie 300 bym za to nie dał. Plus jak ktos wynajmuje to teraz trzeba liczyc z 1500-2000 dla wlasciciela mieszkania. A

jakie projekty programistyczne robicie? hobbystycznie, nie w pracy
#programowanie #pracait #pytanie #it
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Na koniec rozmowy mialem kodzić algorytmy na czas xD Nie muszę mówić, jak się przygoda
Aktualnie nie mogę patrzeć na kod po pracy, więc nie robię nic. Ewentualnie przed
@toord: co mam rozumiec przez zarzadzanie dokumentami? i co wykorzystales na froncie i backendzie?
Front - nic specjalnego, angular
Backend - java, spring, spring security, axon (do CQRS), mysql, aws s3
Mobilka - flutter, bo musiała być na andki i ios'y
dodatkowo na backendzie pokrycie kodu testami to 85% zeby mieć pewność, że nic się nie wywala, testy api przez rest assured i testy ui java/selenium
Firma dla której to zrobiłem borykała się z problemem takim, że nie mieli gdzie trzymać już teczek
@toord: xd
HackTheBox > wszystkie moje gry na Steamie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero