Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +18
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDrugiego mam od napraw serwisów do kawy, chłop ma taki #!$%@?, że jak wbiłem do jego nory to tam dziesiątki ekspresów stoi. Nawet raz jak zgubiłem rurkę od
Historia tego ogłoszenia jest taka:
Wczoraj akurat miałem jedną rzecz do naprawy, zależało mi na czasie więc wszedłem na OLX i dzwonię. Między innymi na to ogłoszenie tutaj. Zgłasza się Pani z ukrainy, która pyta co do naprawy i przekazuje namiar do fachowca. Naprawa sprawna, wszystko super, ale Pan Marek chyba nie istnieje xd Ogłoszenie dodała pani z Ukrainy, która bierze kwotę X od leada za przekierowanie.
Tak czy
źródło: Zrzut ekranu 2024-02-29 174100
PobierzKomentarz usunięty przez autora