Wpis z mikrobloga

Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#p-------y #fajki #palenie #tyton
  • 159
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@f9JXBEArQ2H4TKl Nie ma żadnych bezpośrednich dowodów na to że palenie bierne szkodzi bardziej niż spaliny samochodów. Dowody na szkodliwość palenia też są kwestionowane (nie tego że p-------y nie są szkodliwe, tylko że w wynikach badań przypisuje się im zbyt wysoką szkodiwość). A co do smrodu, to niektóre wykopki też śmierdzą bo się zwyczajnie nie myją (widziałem takich w tramwaju, co śmierdzieli i wykop na komórce przeglądali), więc nimi jeszcze się zajmij
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: Ja raz miałem taką akcję na przystanku tramwajowym, tak mnie krew zalała, że chłopa z------m. Na moje szczęście spalił raka i się schował w drugim wagonie, a mógł zabić, bo był dwa razy większy niż ja...
  • Odpowiedz
nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki

@ChlopoRobotnik2137: To nic. Ostatnio jako odwiedzający w szpitalu myślałem, że się uduszę jak wszedłem do WC bo szmaciarze muszą jarać. Na oddziale w większości ludzie z chorobami układu oddechowego.
  • Odpowiedz
@Njal: co do fajek może się zgodzę, ale powodzenia na takiej melinie, wyłapałbyś w------l przy pierwszej lepszej okazji i koniec kozaczenia xD zabrońmy ludziom wszystkiego najlepiej. Mnie w-----a zapach marychy, a nieraz go czułem w miejscach publicznych i co, mam pisać baity na wykopie xD?
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: to prawda
To samo ci WEJP NEJSZYN, niby nie śmierdzi, jak "tradycyjny" szlug, ale jednak wali to nieraz sztucznym słodkim zapachem, że aż mdli.
I też mnie to rozwala, jak te ostatnie zaciągnięcia, albo ledwo co wyjdzie z pociągu i od razu się zaciąga swoim e-petem. Patologia.
  • Odpowiedz
a jak ktoś mi zaraz powie że kupi "na melinie"

@Njal: Nie na melinie, tylko od dobrego kolegi, który w domowych warunkach pędzi bimber, albo ktoś z jego rodziny pędzi w piwnicy.
Od kiedy pracuje to zawsze była w biurze co najmniej jedna taka osoba, która przynosiła na imprezy swoje wyroby. I nie, nie pracowałem z jakimiś nizinami społecznymi (agencje marketingowe, zespoły kreatywne, ostatnio duże korpo).
  • Odpowiedz
antynikotynowego zamordyzmu

@vrim: Czemu palacz, dymiąc na mnie ma prawo dymić a ja nie mogę nic z tym zrobić bo to "zamordyzm" - typowe konfederackie niekonsekwentne z------e.
  • Odpowiedz