Aktywne Wpisy
keppo +214
Wyoming_ 0
Takie coś pojawiło mi sie pod okiem w ciagu jednego dnia. Dermatologa mam na drugą połowę lutego. Dość twarde, w dotyku nie boli. Martwić sie czy nie?
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#p-------y #fajki #palenie #tyton
@ChlopoRobotnik2137: To nic. Ostatnio jako odwiedzający w szpitalu myślałem, że się uduszę jak wszedłem do WC bo szmaciarze muszą jarać. Na oddziale w większości ludzie z chorobami układu oddechowego.
To samo ci WEJP NEJSZYN, niby nie śmierdzi, jak "tradycyjny" szlug, ale jednak wali to nieraz sztucznym słodkim zapachem, że aż mdli.
I też mnie to rozwala, jak te ostatnie zaciągnięcia, albo ledwo co wyjdzie z pociągu i od razu się zaciąga swoim e-petem. Patologia.
@Njal: Nie na melinie, tylko od dobrego kolegi, który w domowych warunkach pędzi bimber, albo ktoś z jego rodziny pędzi w piwnicy.
Od kiedy pracuje to zawsze była w biurze co najmniej jedna taka osoba, która przynosiła na imprezy swoje wyroby. I nie, nie pracowałem z jakimiś nizinami społecznymi (agencje marketingowe, zespoły kreatywne, ostatnio duże korpo).
@vrim: Czemu palacz, dymiąc na mnie ma prawo dymić a ja nie mogę nic z tym zrobić bo to "zamordyzm" - typowe konfederackie niekonsekwentne z------e.
Komentarz usunięty przez moderatora