Wpis z mikrobloga

Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#p-------y #fajki #palenie #tyton
  • 159
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 29
@ChlopoRobotnik2137: Na A-----l i p-------y to powinna być taka akcyza że ich kupno będzie praktycznie nie opłacalne, a jak ktoś mi zaraz powie że kupi "na melinie" to ja bardzo chętnie pojadę do niego do miasta i niech mnie zaprowadzi na tą melinę gdzie kupuje ten a-----l, fajki i przy mnie się napije i zaciągnie, nawet zapłacę.
  • Odpowiedz
  • 26
@Glikol_Propylenowy: Nie wiem po co się produkujesz skoro skończyłem z tobą dyskusje, idź tam sobie zajaraj na placu zabaw albo pieprznij małpkę pod sklepem, do mnie nie zagaduj, nie dam ci 5 złotych na wino.

I weź zejdź z tych schodów bo ludzie chcą zrobić poranne zakupy.
Njal - @Glikol_Propylenowy: Nie wiem po co się produkujesz skoro skończyłem z tobą dy...

źródło: 55005_30062018

Pobierz
  • Odpowiedz