Aktywne Wpisy

MiszczJoda +889
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
BlackpillMonster +90
Czy też zauważyliście, że na daily standupie programiści są traktowani jak podejrzani na przesłuchaniu, a reszta zespołu jak goście honorowi?
Designerka: "Pracuję nad mockupami"
Analityk Biznesowy: "Rozmawiam z biznesem"
Designerka: "Pracuję nad mockupami"
Ok, super!
Analityk Biznesowy: "Rozmawiam z biznesem"
Świetnie,

Czy jesteś cały czas biedny? Trochę w tym poście nie wiem o co chodzi.
Jest Ci dalej źle? Czy mówisz tylko o sferze psychicznej?
Jak dla mnie powinieneś zacząć się martwić o siebie, a w drugiej kolejności o mame.
Polecam ksiązke "finansowa forteca” aby zbudowac finansowa poduszke przy ktorej poczujesz sie bezpieczniej. Nie mialam tak ciezko jak ty ale
Udzielaj raczej pomocy rzeczowej, jak jesteś na miejscu to kup i przywieź jakieś środki czystości, może konserwy.
Tak żeby nie umarła z głodu i nie zarosła brudem.
Jak chodzi po sąsiadach i pożycza kasę to jest problem sąsiadów.
Sama otrałam się o zbliżoną kategorię problemów. Naprawdę daleko zawszedłeś mimo warunków startowych i myślę, że dasz radę również i z tym :) tylko naprawdę napisz - nie upublicznie twojego nicu
@mirko_anonim: Jest to rodzaj uzależnienia od relacji, która jest tak naprawdę toksyczna (coś podobnego jak DDA). Nie mam pewności, jak się to dokładnie nazywa, ale poszukaj w sieci ludzi opisujących podobny problem i jak z tego wyjść. Niestety zazwyczaj jedyna skuteczna terapia to ograniczenie lub wręcz zerwanie kontaktu z toksykiem, inaczej pociągnie cię na dno. I pracuj nad relacjami z
Twoja matka daje się wykorzystywać przez rodzinę na różne sposoby (darmowa pomoc, dawanie pieniędzy), bo żyje w wiecznym strachu, że jak się od niej odwrócą, to nikogo nie będzie miała. To samo było w pracy - nawet nie szukała, bo pewnie i tak nikt jej nie zatrudni. Być może to trauma