Wpis z mikrobloga

bardzo mi przykro, ze czegoś takiego doświadczasz. Sama tak nie robiłam, ale po koleżankach widziałam, że niektóre rzeczywiście w ten sposób zdobywają faceta. Trudno ocenić więcej ale naprawdę niektóre kobiety nagle przez zauroczenie zaczynają "lubić" to co facet a potem im to przemija i nic nie poradzisz
  • Odpowiedz
@jmuhha
Tutaj rozumiem libido jest niskie? Moja bierze anty, które już same w sobie niby obniżają libido, a teraz wykryliśmy Hashimoto i bierze hormony. Rozumiem, że takie połączenie to już 0 libido, co potwierdzają moje obserwacje?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Dietetyq: Świetna psychoanaliza, takie 0/10, bo pomyliłeś się w każdej kwestii. Mieszkamy razem i planujemy razem przyszłość. Chęć uczestniczenia w moich zajawkach to w 100% jej sprężyna, bo ja jestem zwolennikiem, żeby każde miało swoją przestrzeń w związku i szczerze to odetchnąłem z ulgą jak przestała ze mną jeździć. Tak że musisz poćwiczyć jeszcze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kitku_Karola: Nie wiem skąd to przekonanie, że ją zmuszam do czegokolwiek. Ja uważam, że każdy powinien mieć swoją przestrzeń w związku i moją były na przykład te góry. To ona sama chciała, żeby ją tam zabrać. Ten wybuch w trudnym momencie był pewnie spowodowany tym, że zdała sobie sprawę że robi coś wbrew sobie.

Nigdy jej o tym nie powiedziałem i nie powiem, ale fakt
  • Odpowiedz
@mirko_anonim czy przeczytałeś uważnie co napisałam czy tylko hasła wyłapałeś i się odpaliłeś? Nie napisałam że ją zmuszasz… tylko że podczas haju zauroczenia motywowała się do rzeczy których nie chciała i gdy jak opadł to w ZALEŻNOŚCI OD JEJ OSOBOWOŚCI ONA MOŻE MYŚLEĆ że się SAMA LUB TY ją ZMUSZASZ. Bo osoby mają różne zniekształcenia poznawcze i Ty tutaj przeczytałeś po łebkach moją wiadomość i zarzucasz mi coś czego nie napisałam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie widzę rozwiązania poza rozstaniem :( Też to przerabiałam, niektórzy ludzie po prostu udają kimś kim nie są, ale na dłuższą metę tak się nie da. Tacy ludzie po prostu czują tak silną potrzebę bycia z kimś, że zrobią naprawdę wiele żeby w ten związek wejść i mają nadzieję, że tym razem się uda.
  • Odpowiedz