Aktywne Wpisy

bydlo +18
śmieszą mnie wykopki co kibicują garnuchom zamiast Argentyńskiej rasie panów #mecz

panna_kotta +2
Rynek matrymonialny po 30 to jest jakiś żart. Ciężko znaleźć przystojnego (mało kto mi się podoba), fajnego, ogarniętego faceta 30+, bo to co zostało to takie "chłopaki do wzięcia" albo dzieciaci z odzysku. Jak już się wydaje, że ideał, to nagle okazuje się, że jednak zryty beret albo jeszcze co innego. Dlatego ponawiam pytanie. Są tu jakieś ogarnięte #niebieskiepaski 30+? Pyta ładna, ogarnięta, niedzieciata i chyba fajna, w każdym razie

Ja rozumiem, że można coś mieć do tego typa ale nie trawię takich "dziennikarzy". Typ sobie podchodzi na ulicy, zawraca głowę i oczekuje, że ktoś ulegnie i będzie z nim rozmawiał. To nie jest konferencja prasowa.
@Marek_Tempe Kogo? On teraz gra na własny interes i liczy, że dostanie posadkę po wyborach żeby grzecznie już opisywać zgodnie z linią partii.
To niech wyśle oficjalnie pismo do Urzędu Miasta z prośbą o wywiad i pokaże, że typ z nim nie gada.
To jak ja do niego podejdę to mi ma też odpowiadać? Każdemu na ulicy ma odpowiedzieć? Ja rozumiem, że władza ma być rozliczana, ale wykrzykiwanie pytań na ulicy to naprawdę nie jest coś
- Panie złoty rzuć pan na browarka!
Pokazuje afery i aferki, końca niestety nie widać :-(