Aktywne Wpisy

Nutaharion +667
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja

Miała być cały dzień praca przy kompie, a wpadło pierwsze 200 w tym roku, kilka kwadratów i cały dzień na powietrzu :)
W tym miesiącu: 1410 km
Total explorer tiles 4580 (+36)
Max cluster size 2117 (~)
Max square size 45x45 (~)
#rowerowyrownik #rower #gravel #rondo #otwock #kwadraty #200km
Skrypt | Statystyki
źródło: strava2944831297369670853
Pobierz@zbyszko-z-bogdanca: tu zajadłem banana, hot doga i 3 żela SISa, ale tylko dlatego, że skończył im się miesiąc temu termin, normalnie zjadłbym może jednego. Za to zawsze dużo piję. Ale ja się tak przyzwyczaiłem, że na 100 km nie biorę nic po za bidonem czy dwoma jak jest gorąco i tankuję gdzie się da.
@PrzekliniakCQ: to nieźle, zrobiłem właśnie pierwsze 100km w tym roku, jedyne co mi brakowało to jedzenia ¯\(ツ)/¯