Wpis z mikrobloga

jeszcze pomiędzy "they leave" a "i meet" powinno być "przeżywam fhuuuui każdą nieudaną znajomość w niektórych przypadkach zamieniam się na długie miesiące w kompletne warzywo" i "mija duuuuuuuuuuuuużo czasu bo pomijając ww żałobę i zwarzywienie to jako autystyczna skrajnie socjofobiczna s---------a baaaaardzo rzadko poznaję jakichkolwiek ludzi a jeszcze milion razy rzadziej takich z którymi wgl czuję że mógłbym się jakoś potencjalnie dogadać"

#zalesie #mamdosc #s----------e #samotnosc #depresja #fobiaspoleczna #autyzm #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Chodtok - jeszcze pomiędzy "they leave" a "i meet" powinno być "przeżywam fhuuuui każ...

źródło: 49668463_2276806125665528_4702360023655776256_n

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chodtok: @akumatan mam max lvl w tym wbity, nikt mnie tu w tym nie przebije. Randkowalem z ponad 100 dziewczynami i z żadną mi nic nie wyszło xd max co było to z jedną spotkałem się 5 razy. Była też w tym samym czasie inna z która się widziałem 4 razy no i w innych czasach kilka z którymi się widziałem po 3 razy
  • Odpowiedz
@SmugglerFan Czyli 100 odrzucen? 100 nieudanych randek? Skoro po czymś takim zyjesz, to znaczy że masz zajebiscie silna psychikę. Ja bym się od razu z-----ł....

Może to i dobrze ze tak mało próbowałem, że żadna nawet na głupi spacer nie chciała pójść.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bulbulator90: jakas mala czesc ja odrzucilem albo oboje sie nawzajem odrzucilismy ale i tak kolo 100 mnie odrzucilo. a ta sa tylko te z ktorymi sie spotykalem, w "fazie pisania" takich odrzucen bylo wielokrotnie wiecej.

zazdro ze zadna nie chce sie z toba umowic xd przynajmniej mozesz to kompletnie olac i zajac sie czyms innym, a ja sie dalej zameczam łudząc się ze jakis cud mi sie trafi
SmugglerFan - @bulbulator90: jakas mala czesc ja odrzucilem albo oboje sie nawzajem o...
  • Odpowiedz
@SmugglerFan Tu nie ma czego zazdrościć - to dobitnie potwierdzenie jaka meska s---------a jestem.

Fajnie to by było wtedy, jakbym nie odczuwał potrzeb, ale jest odwrotnie niestety. Niezaspokojone potrzeby ryja banie, więc wcale to nie jest tak że mam totalnie w------e. To znaczy nie próbuję już aktywnie, poddałem się, ale jen dla jakiś tam ból odczuwam...
  • Odpowiedz
@Chodtok: no tak to na ogół bywa. Dzisiaj ludzie są okropnie próżni i samolubni. Social media wyzwoliły w ludziach skrywany gen narcyzmu i wszystko jest dobrze, kiedy lubisz słuchać jak opowiadają o sobie oraz "czcisz" ich osobę, podziwiając i schlebiając. Jak tylko zboczysz z kursu i okażesz mniej zainteresowania ich osobą, it's over. No chyba, że masz status i mogą Cię wykorzystać do wspięcia się na drabinie własnych potrzeb -
  • Odpowiedz