Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Badajcie swoje pierożki, Mirabelle. Wykonałam badanie na HPV w ramach programu profilaktyki raka szyjki macicy i wyszły mi zmiany.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.
Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki.

@CorniMati: Robie to od kilku miesiecy, wyszlo mi na dobre, pozdrawiam
wsioki walczą o napchanie sobie kabzy i przy okazji nieświadomie (?) o panowanie ruskiego miru w europie
ja widze różnice
@Koziom: Hurr durr, pacyfikują protesty, pałują rolników. Takie informacje odpychają wyborców którzy nie mają bardzo twardej opinii.
@Maurelius: patrz, a jeszcze parę miesięcy temu wspierał rolników, a tacy jak @thorgoth bili mu brawo.
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-donald-tusk-o-aferze-zbozowej-ostrzegalem-w-czerwcu-razem-z-,nId,6712956