Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Wydaje mi się, że Azja a przede wszystkim Filipiny, Indonezja, Singapur, Malezja, Tajlandia, Wietnam.
Japonia, Tajwan i Korea Połudnowa trochę mniej, ale w dalszym ciągu Europejczyk ma tam duże powodzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Stany Zjednoczone, zdecydowanie, jak nie jesteś bieda podróżnikiem tylko wyglądasz przyzwoicie zadbanie i robisz to np na rowerze, to USA jest fenomenem, ci ludzie są bogaci i nie udają nic, są szczerze zainteresowani ciekawą osobą. Nawet zapraszają na kolację, na nocleg, dają kasę na drogę, itd.

Natomiast w Afryce, Azji, Meksyku, itd biały to chodzący portfel, bankomat, i często udają miłych dla korzyści.
  • Odpowiedz
@Alvarez17: szwendam się miejscowymi autobusami po Ruta de Las Flores :) Co do bezpieczeństwa, jestem tu ponad tydzień, bardzo bezpiecznie, ludzie bardzo życzliwi, transport tani, jedzenie dobre, przyroda cudowna.
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: zazdroszcze , chciałbym tak popodrozowac ale nie mam z kim, a jeszcze za granicą nie byłem nigdy to nie ma co samemu, a taki salwador, argentyna brzmią ciekawie dla mnie bo lubie kulturę latynoska
  • Odpowiedz