Aktywne Wpisy
Anacron +519
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Gremek +16
Skąd #facebook wie że znajduje się aktualnie w Szaflarach, skoro nie ma dostępu do lokalizacji?
drogie kuce
co trzeba praktycznie umiec na taka pozycje
https://www.integralia.pl/oferta-pracy/mlodszy-specjalista-ds-analiz-mlodsza-specjalistka-ds-analiz/
albo
https://www.integralia.pl/oferta-pracy/mlodszy-specjalista-mlodsza-specjalistka-w-biurze-ryzyka/
???
Ile czasu od zera zajmie mi przygotowanie do każdej oferty pracy?
gdyby to była normalna oferta (skierowana do każdego), to kilka lat.
Ale jak masz orzeczenie o niepełnosprawności to oczywiście konkurencja będzie o wiele mniejsza.
Także myślę że tak z 6 miesięcy codziennie nauki po kilka h.
Najlepiej czymś podeprzeć CV ze faktycznie się uczyłaś - jakiś cert Googla z pythona, z excela itd.
Ogólnie pytanie ile czasu jest trochę bez sensu - zależy od osoby i ile czasu dziennie
a wyksztalcenie wyzsze mam z budowy maszyn
ta pozycja od analizy jest łatwiejsza? bo okiem laika są krótsze wymagania xD
E to super. U mnie w zespole największy expert jest po MiBM, a też praca IT
No tak mi się wydaje, tylko SQL + Python + ML to też sporo nauki
Obecnie w symulacjach mam:
- nadgodziny - siedzenie często do 19, ostatnio siedzieliśmy nawet do 21
- brak ukończonych studiów (rzuciłem z powodu problemów ze zdrowiem) będzie mnie blokował przy awansie czy zmianie pracy na inną z symulacji
- przeszkadzają mi moje braki w wiedzy fizycznej, matematycznej, elektronicznej
-
Ofc jak chcesz o tym napisać.
Jak mi jeszcze bardziej jebnie zdrowie to może też spróbuję sobie wyrobić.
A najlepiej to byłoby chyba jakbym wyjechał z PL
czyli jestes inzynierem mechanikiem?
Nieee, zawodowo jestem inżynierem symulacji sprzętowych a z wykształcenia technikiem informatykiem + niedokończone studia z infy
Jaki będziesz mieć stopień niepełnosprawności? Czytałem że są 3, ale ten pierwszy lekki w sumie nic nie daje
zaden, lekki albo umiarkowany - tak obstawiam
Magistrem mechanikiem budowy maszyn jest mój team lead w zespole. O to mi chodziło