Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

drogie kuce
co trzeba praktycznie umiec na taka pozycje
https://www.integralia.pl/oferta-pracy/mlodszy-specjalista-ds-analiz-mlodsza-specjalistka-ds-analiz/
albo
https://www.integralia.pl/oferta-pracy/mlodszy-specjalista-mlodsza-specjalistka-w-biurze-ryzyka/
???
Ile czasu od zera zajmie mi przygotowanie do każdej oferty pracy?
gdyby to była normalna oferta (skierowana do każdego), to kilka lat.
Ale jak masz orzeczenie o niepełnosprawności to oczywiście konkurencja będzie o wiele mniejsza.
Także myślę że tak z 6 miesięcy codziennie nauki po kilka h.
a wyksztalcenie wyzsze mam z budowy maszyn
ta pozycja od analizy jest łatwiejsza? bo okiem laika są krótsze wymagania xD
E to super. U mnie w zespole największy expert jest po MiBM, a też praca IT
Obecnie w symulacjach mam:
- nadgodziny - siedzenie często do 19, ostatnio siedzieliśmy nawet do 21
- brak ukończonych studiów (rzuciłem z powodu problemów ze zdrowiem) będzie mnie blokował przy awansie czy zmianie pracy na inną z symulacji
- przeszkadzają mi moje braki w wiedzy fizycznej, matematycznej,
Ofc jak chcesz o tym napisać.
Jak mi jeszcze bardziej jebnie zdrowie to może też spróbuję sobie wyrobić.
A najlepiej to byłoby chyba jakbym wyjechał z PL
czyli jestes inzynierem mechanikiem?
Nieee, zawodowo jestem inżynierem symulacji sprzętowych a z wykształcenia technikiem informatykiem + niedokończone studia z infy
Jaki będziesz mieć stopień niepełnosprawności? Czytałem że są 3, ale ten pierwszy lekki w sumie nic nie daje
zaden, lekki albo umiarkowany - tak obstawiam
Magistrem mechanikiem budowy maszyn jest mój team lead w zespole. O to mi chodziło