Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP): Kluczowe jest to co napisałeś:

Teraz jak czytam jak laski lecą na mokebiaków, alvaro, pajetów i innych ahmedów i obcokrajowców, to się tylko uśmiecham.

No właśnie. Jak czytasz. JAK CZYTASZ.
Bo takie głupoty to piszą tylko w internecie. Ile takich lasek jest? 1%? Wątpię że aż tak dużo. Może bardziej
  • Odpowiedz
wolę grać w gierki.

@Geralt678: Ten argument się często pojawia, ale jest wyssany z palca, nie wiem skąd wzieliście, że kobiety zabraniają grać w gry. Nigdy nie usłyszałem, żebym nie grał jak miałem ochotę pograć i to nie jest tak, ze ona się wtedy nudzi i potrzebuje uwagi czy musimy gdzieś wyjść, bo w tym czasie siedzi na kanapie i też gra w gry, tylko na telefonie, bo uwaga w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Bo takie głupoty to piszą tylko w internecie. Ile takich lasek jest? 1%? Wątpię że aż tak dużo. Może bardziej 0,1%.

NIE CZYTAJ o życiu. Wyjdź poza internet i SAM ZOBACZ jak życie wygląda.

Wyszedłem, wygląda to tak, jak ludzie to tu opisują. Tylko dla normików takich jak ty, przebieg laski +5 facetów, onsy, fwb, zdrady to „norma” i „nie ma się czym przejmować”, bo „takie jest
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

I super, więcej dla mnie

I super, nie zapomnij tylko na alimenty uskładać, bo ja nie zamierzam na twoje dzieci płacić w podatkach.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > I super, nie zapomnij tylko na alimenty uskładać, bo ja nie zamierzam na twoje dzieci płacić w podatkach.

Dziwne założenie, źe bycie w związku to od razu jakieś obarczanie podatników swoimi nieopłaconymi alimentami. Nie zamierzam mieć dzieci i taką też partnerkę od 8 lat sobie dobrałem. Nie znam teżnikogo kto miałby zasądzone alimenty. Ale może to po prostu moje środowisko.

Najważniejsze, źe wszyscy jesteśmy szczęśliwi ze swoimi wyborami.
  • Odpowiedz