Aktywne Wpisy

Soothsayer +176
Nie mogę się doczekać #l-------------j
źródło: IMG_20250110_180834
Pobierz
Pupypupy +35
No i już wiemy, że Oskarek ma kolejny powód by nie wychodzić z domu. Bo taksówki są drogie a panicz nie będzie jechał autobusem jak plebs. Jak sam napisał, on potrzebuje całkowitego komfortu, żeby zrobić cokolwiek. Jakikolwiek dyskomfort jest niedopuszczalny w jego życiu.
#qew12
#qew12
źródło: 1000015858
PobierzJak dojeżdżasz do kołchozu?
- Taksówkami. 18.2% (99)
- Własnym samochodem. 49.1% (267)
- Komunikacją miejską bo ją uwielbiam 9.0% (49)
- Komunikacją miejską bo muszę, nie jestem dzieckiem 23.7% (129)

No właśnie. Jak czytasz. JAK CZYTASZ.
Bo takie głupoty to piszą tylko w internecie. Ile takich lasek jest? 1%? Wątpię że aż tak dużo. Może bardziej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Geralt678: Ten argument się często pojawia, ale jest wyssany z palca, nie wiem skąd wzieliście, że kobiety zabraniają grać w gry. Nigdy nie usłyszałem, żebym nie grał jak miałem ochotę pograć i to nie jest tak, ze ona się wtedy nudzi i potrzebuje uwagi czy musimy gdzieś wyjść, bo w tym czasie siedzi na kanapie i też gra w gry, tylko na telefonie, bo uwaga w
NIE CZYTAJ o życiu. Wyjdź poza internet i SAM ZOBACZ jak życie wygląda.
Wyszedłem, wygląda to tak, jak ludzie to tu opisują. Tylko dla normików takich jak ty, przebieg laski +5 facetów, onsy, fwb, zdrady to „norma” i „nie ma się czym przejmować”, bo „takie jest
I super, nie zapomnij tylko na alimenty uskładać, bo ja nie zamierzam na twoje dzieci płacić w podatkach.
Dziwne założenie, źe bycie w związku to od razu jakieś obarczanie podatników swoimi nieopłaconymi alimentami. Nie zamierzam mieć dzieci i taką też partnerkę od 8 lat sobie dobrałem. Nie znam teżnikogo kto miałby zasądzone alimenty. Ale może to po prostu moje środowisko.
Najważniejsze, źe wszyscy jesteśmy szczęśliwi ze swoimi wyborami.