Wpis z mikrobloga

bo w końcu przyznałeś, że wariant rozbudowy ma sens. Skracamy drogę startową do 3000 metrów i mamy sensowny wariant rozbudowy (twoje słowa) bez tunelu

@lhotse89: napisałem że jedyny sensowny jest wariant z tunelem ale ty nie umiesz czytać. No trudno

to ja się
  • Odpowiedz
@lhotse89: napisałem że jedyny sensowny jest wariant z tunelem ale ty nie umiesz czytać. No trudno

@nawon: napisałem, że:
- tunel jest planowany w jednym z wariantów
odpisałeś:
"takim
  • Odpowiedz
tunel jest planowany w jednym z wariantów

@lhotse89: napisałem że wariant z tunelem ma sens bo daje możliwość rozbudowy na południe. nie oznacza to że popieram ten wariant tylko ogólnie że potrzebny jest tunel

zaznaczyłem jak otoczone drogami jest
  • Odpowiedz
@lhotse89: napisałem że wariant z tunelem ma sens bo daje możliwość rozbudowy na południe. nie oznacza to że popieram ten wariant tylko ogólnie że potrzebny jest tunel

@nawon: typie, do czego potrzebujesz tunelu? Bo tłumaczę ci chyba trzeci raz, że rozbudowa nie wymaga tunelu, a ty dalej swoje xD

zaznaczyłeś że widzisz drogi i nie znasz się na drogownictwie ani normach
  • Odpowiedz
@lhotse89: do budowy habu a nie małej rozbudowy dla O’Leariego

@nawon: co ty bredzisz znów z O'Learym? W sensie: do budowy hubu trzeba tunelu na obwodnicy? WTF? xD Lotniska z tunelem w okolicy nie mogą być hubami? Ja wiem, że jest 2 w nocy, ale chyba wypiłeś za dużo

czyli jak teraz nie pokaże ale ty i tak wiesz że tak jest to
  • Odpowiedz
do budowy hubu trzeba tunelu na obwodnicy

@lhotse89: do budowy habu potrzeba miejsca czyli ekspresówki w tunelu czyli kilka mld zł czyli cpk lepsze. Oprzytomnij tam

Wilk, którego argumentów odmówiłeś przytoczyć? Raporty, których odmówiłeś
  • Odpowiedz
@lhotse89: do budowy habu potrzeba miejsca czyli ekspresówki w tunelu czyli kilka mld zł czyli cpk lepsze. Oprzytomnij tam

@nawon: nie wierzę, jaki ty jesteś ograniczony xD Tunel występuje na planach jednej z opcji rozwojowej Okęcia, tylko wtedy gdy nowa droga startowa miałaby 3700 metrów. Po jej skróceniu nawet do 3200 metrów, nie ma mowy o żadnym tunelu xD Oprzytomnij człowieku.

o 2 w nocy mam szukać coś co powinieneś znać na pamięć i sam tak mówiłeś xD Rozmowa z tobą to żart xD Okęcie jako hub
  • Odpowiedz
@lhotse89 Jak za dużo wypiłeś to przypominam że chodzi o cpk jako hub albo prawdziwą rozbudowę Okęcia a nie tylko wariant z tunelem. Raporty znasz ale wiesz że ich teraz po nocy z telefonu nie dodam. Jak Twoje ego tego potrzebuje to się czuj wygranym xD tylko na tym ci zależy.
  • Odpowiedz
@nawon: traktuję te słowa jako kapitulację w dyskusji, jak w przyszłości będziesz chciał wdać się w taką polemikę to jakkolwiek się przygotuj. Bo samo negowanie, rzucanie pustych hasełek i argumentacja na poziomie "nie, bo nie" to trochę mało (jeżeli wdajesz się w dyskusję z kimś, kto ma pojęcie w temacie)

A i pamiętaj o tym raporcie, pięć razy zamiast go przedstawić wolałeś napisać coś wymijającego. Za szóstym razem zrzuciłeś winę
  • Odpowiedz
@lhotse89 To źle to traktujesz to ty chcesz hub w centrum miasta. Piszesz tylko o dostępnych wariantach Okęcia wiedząc ze są niewystarczające, piszesz o limitach mimo ze nie zostaną zmienione, dla ciebie wystarczy że jest droga obok i nie ma problemu z węzłem xD Nie będę przedstawiać ci tych raportów bo dobrze je znasz wiesz że w każdym cpk jest wskazywane ale dla swojego ego nic nie pamiętasz xD Nie obronisz
  • Odpowiedz