Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1250
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +7
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Zboże z Rosji byłoby najtańszym zbożem świata, w cenach 4 USD za tonę xD
Poza tym import z Rosji nie jest jakimś tam problemem - wszak Rosja nie ma nieograniczonego dostępu do unijnego rynku, a towary z Rosji są normalnie clone.
@jl23: Jeżeli faktycznie sprzedawane sa ilsoci chociaz porównywalne ze zbożem ukrainskim to jest to problem.
Się na tym ok.
jak już to nie przez polską granicę https://www.pap.pl/aktualnosci/minister-rolnictwa-w-brukseli-od-poludnia-europy-trafia-zboze-rosyjskie-co-rowniez
nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia ilości/kwot zaimportowanego zboża które wymieniła Olga Klymenko, wygląda to na kolejne bezczelne ukraińskie kłamstwo. to z 2021 ale Polski tam nie widzę