Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2835
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
PobierzBrutalna prawda, której nikt wam nie powie, ale nie chcę, żebyście dłużej toczyli kamień, który i tak sturla się z drugiej strony górki.
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

On tak myśli o wszystkich, tylko czyta wykop i jak ostatnio coś takiego powiedział to po nim jechali. Już za czasów transtv jechał po ludziach, którzy mają normalną pracę.
Sam manipulujesz. Posłuchaj jeszcze raz co powiedział, tym razem ze zrozumieniem, to wtedy może zrozumiesz kontekst jego wypowiedzi. On próbuje kogoś obrazić tym, że ktoś w poniedziałek za 4k netto musi iść do pracy, a on jest taki zajebisty, że nie musi.
Tylko, że właśnie tacy ludzie go utrzymują, bo bez nich dalej by sprzedawał fejkowe ciuchy i skopiowane plany treningowe na tik toku.