Aktywne Wpisy

SliskiTyp +57
#dobranoc
Gdyby polskie media - promując artystów -sugerowały się rzeczywistą popularnością i liczbą sprzedanych płyt, to od 20 lat w Polskim Radiu leciałby Słoń, Hemp Gru, DonGuralesko, Bedoes czy OSTR! Na szczęście żyjemy w post-komunistycznym, reżimowym molochu i jak co roku w Sylwestra, będziemy mogli się delektować jęczeniem starych bab, cygańskim disco i gniotami Braci Stolec...
Pozdrawiam (。◕‿‿◕。)
Gdyby polskie media - promując artystów -sugerowały się rzeczywistą popularnością i liczbą sprzedanych płyt, to od 20 lat w Polskim Radiu leciałby Słoń, Hemp Gru, DonGuralesko, Bedoes czy OSTR! Na szczęście żyjemy w post-komunistycznym, reżimowym molochu i jak co roku w Sylwestra, będziemy mogli się delektować jęczeniem starych bab, cygańskim disco i gniotami Braci Stolec...
Pozdrawiam (。◕‿‿◕。)
źródło: patologia mediów
Pobierz
denazyfikacja +673
gdybyście jeszcze nie zauważyli, to z mojego postu zniknął tag 20latwykopu – z Waszych wpisów zapewne również, bo po cichu wykasowali ten tag ze wszystkich nieprzychylnych wpisów, pora na cs ¯\(ツ)/¯ #wykop #moderacja #moderacjacontent #afera #afera20latwykopu
źródło: image_picker_13A12961-D7B3-4CBE-87B8-F5DA1382F776-82330-000017128B555F32
Pobierz

https://schnauzersoft.itch.io/starkids
Po drobnych problemach, Star Kids Wraca do sprzedaży.
źródło: Screenshot_1
PobierzCo do tamtego mojego komentarza to był test aby sprawdzić czy mówisz prawdę że Arkowi dajemy spokój.
Jak widać ty albo twoi widzowie nadal wpatrują się w jego kanał aby znów przepuścić atak w jego stronę.
Słyszałem, że haloperidol to dobry lek antypsychotyczny, spróbuj - może akurat Ci pomoże.
Na twoich widzów bym nie liczył, część z nich to są pustaki które na swoich kontach nie mają wartościowych i budujących treści.
Wiedziałeś o tym czy tylko udajesz?
źródło: G2g40d8WIAA9-XZ
PobierzTo że Valdy nie wie co robią jego widzowie, wypuszcza swoich na nas swoich kolegów i udaje że jest wszystko w porządku.
Nawet mnie to nie dziwi, bo jak otrzymałeś fałszywe pismo od kancelarii prawniczej TYLKO JA! tobie pomogłem a reszta zachowała się jak banda tchórzy.
źródło: valdy87
PobierzOdpisuje na moje posty na swoim kanale w kre.ński sposób!
Zakryłem jego nazwę kanału: bo mojego własnego imienia nawet nie uszanuje.
Pewnie mi napiszesz "Co ja mam do tego?" Masz do tego że jeden twoich widzów sobie kica za dużo.
Nie chcę jego uwag! Nawet nie zamierzam mu pisać aby przestał, bo on tylko czeka aby mi splunąć w twarz.
źródło: Tytan
PobierzOgarnij łeb.
LEKI! LEKI! Co chcesz abym miał się otruć? Raz już się zatrułem przez twojego widza i nie zamierzam tego robić ponownie.
źródło: istockphoto-476381003-612x612
Pobierz