Wpis z mikrobloga

@ValdyGra Owszem burzę do ciebie bo sam atakujesz innych, czy te twoje słowa z ostaniego streamu "Areczkowi życzmy nagłego zgonu" to ma być twój kiepski żart czy szydzenie się z niego bo trafił do szpitala?
Co do tamtego mojego komentarza to był test aby sprawdzić czy mówisz prawdę że Arkowi dajemy spokój.
Jak widać ty albo twoi widzowie nadal wpatrują się w jego kanał aby znów przepuścić atak w jego stronę.
  • Odpowiedz
@Pablo1989: Twój brak samoświadomości jest rzeczą absolutnie niebywałą.
Słyszałem, że haloperidol to dobry lek antypsychotyczny, spróbuj - może akurat Ci pomoże.
  • Odpowiedz
@ValdyGra: A kto ci pomoże jak załamiesz się po kolejnym Michałkowym omawianiu?
Na twoich widzów bym nie liczył, część z nich to są pustaki które na swoich kontach nie mają wartościowych i budujących treści.
Wiedziałeś o tym czy tylko udajesz?
  • Odpowiedz
Co się dzieje?
To że Valdy nie wie co robią jego widzowie, wypuszcza swoich na nas swoich kolegów i udaje że jest wszystko w porządku.
  • Odpowiedz
Co tam dwulicowa chorągiewko bez zasad swoich widzów się nie tyka co?
Nawet mnie to nie dziwi, bo jak otrzymałeś fałszywe pismo od kancelarii prawniczej TYLKO JA! tobie pomogłem a reszta zachowała się jak banda tchórzy.
Pablo1989 - Co tam dwulicowa chorągiewko bez zasad swoich widzów się nie tyka co?
Naw...

źródło: valdy87

Pobierz
  • Odpowiedz
@Pablo1989: Wyjaśnisz mi co to całe Twoje smutne i kulawe p---------e w moją stronę ma na celu? Naprawdę jestem ciekaw. Przepuść tekst przez AI, żeby dało się go zrozumieć.
  • Odpowiedz
@ValdyGra To ty jeszcze nie wiesz co jeden z twoich kolegów wyrabia od ponad dwóch miesięcy?
Odpisuje na moje posty na swoim kanale w kre.ński sposób!
Zakryłem jego nazwę kanału: bo mojego własnego imienia nawet nie uszanuje.
Pewnie mi napiszesz "Co ja mam do tego?" Masz do tego że jeden twoich widzów sobie kica za dużo.
Nie chcę jego uwag! Nawet nie zamierzam mu pisać aby przestał, bo on tylko czeka aby mi splunąć w twarz.
Pablo1989 - @ValdyGra To ty jeszcze nie wiesz co jeden z twoich kolegów wyrabia od po...

źródło: Tytan

Pobierz
  • Odpowiedz
@ValdyGra: Mogę się leczyć ale nie na twoją i twoich widzów prośbę: nie biorę porad od ludzi udających lekarzy.
LEKI! LEKI! Co chcesz abym miał się otruć? Raz już się zatrułem przez twojego widza i nie zamierzam tego robić ponownie.
  • Odpowiedz