Aktywne Wpisy

Melkovva_ +23
#20latwykopu
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
źródło: 30194
Pobierz
Jak zabiorę służbowego laptopa za granicę, to może wyskoczyć alert w firmie, że jestem za granicą? Jestem rozłączony z firmowym VPN, ale MS Office (MS Teams, OneDrive) chodzi i do domeny jest podpięty. Dla bezpieczeństwa kupić polski VPN? #pracait #programista15k

https://schnauzersoft.itch.io/starkids
Po drobnych problemach, Star Kids Wraca do sprzedaży.
źródło: Screenshot_1
Pobierzźródło: gowno_kurwa
PobierzJeśli tak to może sobie iść popijać zerówki i użalać się nad swoim własnym życiem, a jeśli masz coś do powiedzenia to mam to gdzieś jak z tobą i twoimi widzami nie można normalnie rozmawiać.
To fakt nie jest idealnie, i są błędy ale głupoty to ty sam poruszasz, a wytkać to możesz swoim kolegom nie nam.
Ty mój narzekający doktorku...
źródło: Dzielny-pacjent-naklejki-12szt-unicorn-5
PobierzMoże kilka zerówek za donejty widzów wyleczy twój spaczony umysł. zupełnie jak Daniel Magical co swoje donejty wydaje na u----i. I tak swoją drogą Daniel Magical to jest prawdziwy toksyczny kontent ale Valdy nie widzi w tym złego.
Bo podpalenie mieszkania to jest dla niego rzeczą normalną.
źródło: beblobb
PobierzNie chce mi się z tobą na discordzie gadać jak zaczynałeś mnie obrażać na lewo i prawo, i to ma być dla ciebie zabawne?
Ja ci powiem co jest zabawne! twoi znajomi co od ciebie odeszli np taki Smalec, pamiętasz opis jaki napisałeś "Smalec Wróć"
Choć nie znam powodu jego odejścia to uważam że koleś dobrze zrobił bo z tobą nie można wytrzymać.
Nawet ja
źródło: toksyna
PobierzDo osób, które przez przypadek natkną się na ten wątek, lub świadomie go śledzą: ta istota specjalnej troski stale do mnie burzy w różnych miejscach, ale nikt nie wie ani po co, ani o co, a sam zainteresowany również ma problem z określeniem tego.
Kolejny raz celowo pomijasz poprzednie wiadomości pokazujące kontekst wypowiedzi. Podepnę je za Ciebie.
Teraz poprzyczepiam się do Twojego sposobu wypowiedzi i odpowiem
źródło: Kontekst
Pobierz