Wpis z mikrobloga

@ValdyGra: Dwulicową chorągiewka bez zasad nie ma nic więcej do powiedzenia?
Jeśli tak to może sobie iść popijać zerówki i użalać się nad swoim własnym życiem, a jeśli masz coś do powiedzenia to mam to gdzieś jak z tobą i twoimi widzami nie można normalnie rozmawiać.
  • Odpowiedz
@ValdyGra: Żaden ze mnie wojownik ale pasjonat, za to ty jesteś złodziejem który odbiera moją pasję.
To fakt nie jest idealnie, i są błędy ale głupoty to ty sam poruszasz, a wytkać to możesz swoim kolegom nie nam.
Ty mój narzekający doktorku...
  • Odpowiedz
@ValdyGra: Tak tak Valdy twoja psychika ci siada trzeba było Michałka nie omawiać wczoraj.
Może kilka zerówek za donejty widzów wyleczy twój spaczony umysł. zupełnie jak Daniel Magical co swoje donejty wydaje na u----i. I tak swoją drogą Daniel Magical to jest prawdziwy toksyczny kontent ale Valdy nie widzi w tym złego.
Bo podpalenie mieszkania to jest dla niego rzeczą normalną.
  • Odpowiedz
@ValdyGra jak pisałem wcześniej z tobą nie można normalnie rozmawiać.
Nie chce mi się z tobą na discordzie gadać jak zaczynałeś mnie obrażać na lewo i prawo, i to ma być dla ciebie zabawne?
Ja ci powiem co jest zabawne! twoi znajomi co od ciebie odeszli np taki Smalec, pamiętasz opis jaki napisałeś "Smalec Wróć"
Choć nie znam powodu jego odejścia to uważam że koleś dobrze zrobił bo z tobą nie można wytrzymać.
Nawet ja
Pablo1989 - @ValdyGra jak pisałem wcześniej z tobą nie można normalnie rozmawiać.
Nie...

źródło: toksyna

Pobierz
  • Odpowiedz
@Pablo1989: Wchodzę w tę grę, namówiłeś mnie.
Do osób, które przez przypadek natkną się na ten wątek, lub świadomie go śledzą: ta istota specjalnej troski stale do mnie burzy w różnych miejscach, ale nikt nie wie ani po co, ani o co, a sam zainteresowany również ma problem z określeniem tego.
Kolejny raz celowo pomijasz poprzednie wiadomości pokazujące kontekst wypowiedzi. Podepnę je za Ciebie.
Teraz poprzyczepiam się do Twojego sposobu wypowiedzi i odpowiem
ValdyGra - @Pablo1989: Wchodzę w tę grę, namówiłeś mnie.
Do osób, które przez przypad...

źródło: Kontekst

Pobierz
  • Odpowiedz