radel1996
#retrogaming #tworzeniegier #indiegamedev
https://schnauzersoft.itch.io/starkids

Po drobnych problemach, Star Kids Wraca do sprzedaży.
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Hscz
Hscz
@Ra-Deck: jak dobranoc to chyba za mało cukru, albo w karolewie inna strefa czasowa... Oj rondel rondel
3
Hscz
Hscz
@Ra-Deck: nie tym tonem tłusta kulo nieszczęść, tak to do ojca możesz mówić jak ci czekolady braknie, grubciu :#
2
ValdyGra
Zboczony autystyk spod Kutna jest zboczony. Sorry za tak późne dołączenie do dyskusji, nie wchodzę tu zbyt często. Dobrze wiedzieć, że radel nie chce abym pisał o nim posty. Dzięki temu wiem, by zacząć ich tworzyć milion razy więcej. Pozdrawiam gorąco: Barudi-sama
2
Hscz
Hscz
@Ra-Deck: ten "chłopak" nie życzy sobie abyś go obrażał, tchórzliwy grubciu (。◕‿‿◕。)
1
R.....k
R.....k
@SrogiBas37: Ja się do Valdyverse nigdy więcej nie zamierzam się udzielić. Skoro aż tak bardzo go lubisz, nie obchodzi mnie ten człowiek więc ciebie też nie powinienem ja obchodzić. Masz swoją piaskownice to się nim baw ale mnie to nie mieszaj.
1
Hscz
Hscz
@Ra-Deck: naucz sie pisać knurze, i wracaj do tej dziury leżeć i żreć
1
ValdyGra
1
ValdyGra
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
ValdyGra
@Ra-Deck: Ponad miesiąc później konto nadal stoi, łgarzu
1
ValdyGra
@Pablo1989: Banany są smaczne.
1
ValdyGra
@Pablo1989: Powtarzam: naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie będę kilka razy pisał tego samego
1
SrogiBas37
@radel1996: Gra robiona na pirackim oprogramowaniu
0
R.....k
R.....k
@SrogiBas37: nowsza wersja już nie
0
SrogiBas37
@Ra-Deck: sprzedałeś prawa PSCD Games
0
R.....k
R.....k
@SrogiBas37: Dlatego już nie ma na Itch.io u mnie. Od tej pory robię na zlecenie wydawcy gry.
0
SrogiBas37
@Ra-Deck: Czemu wchodziłeś na serwer TakSobieGadam?
0
R.....k
R.....k
@SrogiBas37: Bo ktoś wcześniej na priv gadał że podróba podszywała się pode mnie, i chciałem wyjaśnić że to nie byłem ja. Proste.
0
SrogiBas37
0