Aktywne Wpisy

Melkovva_ +32
#20latwykopu
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
źródło: 30194
Pobierz
skrogg +11
Ej zna ktoś taki zespół Tiamat? Bo u mnie się to wiąże z niezręczną historią.

https://schnauzersoft.itch.io/starkids
Po drobnych problemach, Star Kids Wraca do sprzedaży.
źródło: Screenshot_1
PobierzEhh... napiszę to ostatni raz...
Dałeś o sobie znać pisząc jakieś gówna na kanale valdiego, które szybko skasowałeś pod naporem "hejtu" ze strony kilku osób (nie wiem co w rzeczywistości było powodem takiego działania z twojej strony, najpewniej tchórzostwo). To już solidny dowód, że wciąż śledzisz to uniwersum i ponowna publikacja strima na tyle cię rozjuszyła, że musiałeś podzielić się swoim
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz to była moja opinia a nie urojenia, jeśli masz do mnie jakieś pretensje to obwiniaj się wyłącznie samego siebie.
A co do moich postów te nie są dla ciebie, i po co je czytasz myślisz ze nazywanie ich głupotą czyni ciebie mądrą osobą?
źródło: valdy87
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja też sobie mogę o tobie pisać/mówić że jesteś hipokrytą bo nie widzisz toksycznego zachowania swoich widzów.
Takie są fakty panie Dyskryminator to ty jesteś upośledzony a nie ja, nawet nie tylko ja tak uważam ale moja własna rodzina.
Absolutne kino, dajesz więcej