Wpis z mikrobloga

@Ra-Deck: A gdzie niby napisałem, że go lubię? XDDD
Ehh... napiszę to ostatni raz...

Dałeś o sobie znać pisząc jakieś gówna na kanale valdiego, które szybko skasowałeś pod naporem "hejtu" ze strony kilku osób (nie wiem co w rzeczywistości było powodem takiego działania z twojej strony, najpewniej tchórzostwo). To już solidny dowód, że wciąż śledzisz to uniwersum i ponowna publikacja strima na tyle cię rozjuszyła, że musiałeś podzielić się swoim
  • Odpowiedz
@SrogiBas37: To konto teraz czeka na usunięcie, muszę odczekać 30 dni aby to zadziałało, a do poprzedniego konta na wykopie nie mam dostępu. Lecz kiedy na YouTube skasuje konta to znowu Valdy będzie pisał o mnie post a tego nie chcę. Wolę już naprawdę odsunąć się w cień i robić przyjemniejsze rzeczy niż martwić się że za rogiem nie czai się znowu jakiś gównopost o mnie. To tyle ode mnie
  • Odpowiedz
Zboczony autystyk spod Kutna jest zboczony. Sorry za tak późne dołączenie do dyskusji, nie wchodzę tu zbyt często. Dobrze wiedzieć, że radel nie chce abym pisał o nim posty. Dzięki temu wiem, by zacząć ich tworzyć milion razy więcej. Pozdrawiam gorąco: Barudi-sama
  • Odpowiedz
@Ra-Deck_96: tak tak, strasz konsekwencjami prawnymi grubasku xD może jeszcze od twojego ojca będziemy wszyscy dostawać maile? Ty sie nigdy nie nauczysz knurze opasły
  • Odpowiedz
@ValdyGra: Proszę kogo tutaj mamy dwulicowa chorągiewka bez zasad, dlaczego skasowałeś swój post o planowanej gierce Invaldoria? czyżbym miał rację że pomysł na nią był kiepski?
Wiesz to była moja opinia a nie urojenia, jeśli masz do mnie jakieś pretensje to obwiniaj się wyłącznie samego siebie.
A co do moich postów te nie są dla ciebie, i po co je czytasz myślisz ze nazywanie ich głupotą czyni ciebie mądrą osobą?
Pablo1989 - @ValdyGra: Proszę kogo tutaj mamy dwulicowa chorągiewka bez zasad, dlacze...

źródło: valdy87

Pobierz
  • Odpowiedz
@ValdyGra: Lwiątko? a dziękuje powiedział facet co bierze wszystko dosłownie bez większego przemyślenia.
Ja też sobie mogę o tobie pisać/mówić że jesteś hipokrytą bo nie widzisz toksycznego zachowania swoich widzów.
Takie są fakty panie Dyskryminator to ty jesteś upośledzony a nie ja, nawet nie tylko ja tak uważam ale moja własna rodzina.
  • Odpowiedz
@Pablo1989: Rodzina, która "wyspawnowała" takie upośledzone nieporozumienie biologiczne jak Ty faktycznie musi być ostatecznym autorytetem, z którego zdaniem należy się liczyć :D
Absolutne kino, dajesz więcej
  • Odpowiedz