Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zostałem zdradzony po roku #zwiazki Pierwsza odwzajemniona miłość, zabiła moja #samotnosc , pozwoliła mi zacząć żyć jak normalny człowiek. Miałem z kim podróżować, bo znajomych nie mam. W końcu miałem miałem z kim spędzać weekendy. I nagle coś takiego. Ja p------e, powinienem takie coś przeżywać jako nastolatek, a nie 25 letni chłop. Czuję się jakby przejechał po mnie czołg. Najbardziej dobija mnie to, że znów wracam do tej j-----j samotności, gdzie nic i nikt na mnie nie czeka. To jest smutne. Czemu mnie to spotkało. Dałem z siebie wszystko i znów wracam do tego samego.
#zalesie #depresja #feelsy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Daj sobie czas na żałobę i wróć do życia. Przyszłość może na Ciebie czekać w warzywniaku na osiedlu. Każda zdrada boli, ale taka która przywali po 20 latach związku chyba ciut bardziej, niż po roku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie słuchaj rad typu "daj sobie czas na żałobę" bo teraz taka moralność u kobiet panuje, że non stop będziesz w żałobie. Polecam poligamię, która rozwiązuje większość problemów. I buduj mimo wszystko znajomości a nie kolejne związki, jednocześnie nie przywiązuj się do ludzi, miejsc ani przedmiotów.
  • Odpowiedz
m podróżować, bo znajomych nie mam. W końcu miałem miałem z kim spędzać weekendy. I nagle coś takiego. Ja p------e, powinienem takie coś przeżywać jako nastolatek, a nie 25 letni chło

@mirko_anonim: Ciesz się, że skończyło się to tak lekko ;]
  • Odpowiedz