Aktywne Wpisy
Lukardio +106
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +769
Gdzie na low lvl faccu druidem iść, aby zrobic jakies profity? Siedze na razie na trollach Thais, ale dosc wolno gpki wpadaja xd
A czym tam sie bije jako druid? Samym rodem? I co zbierac?
Sorry za noobskie pytanie, ale co rozumiesz przez loot bagi xD Mam te spelle, ale ndadal dosc sporo many kosztuja, a mana potiony niestety drogie w ciul
2x troll hair zlapalem, ciekawe, czy to cos warte
https://tibia.fandom.com/wiki/Bunch_of_Troll_Hair
A w jaki gear na poczatek polecacie dla druida? Oprocz lepszego roda oczywiscie ;p
swamp trolle po medicine pouch, amazonki po protective charmy, waspy po honeycomby, swamplingi po piece of swampling wood. zyla zlota. Generalnie wszystko co zrzuca itemy do imbu
Dobijam lvl 13 i lece na amazon campa. A czym tam bic, warto kupowac manasy i klepac tym low lvl spellem z tego nowego rooka, czy za duzy waste jest? Mam beznadziejny mlvl, wiec malo co bije XD
wez jakiegos hp potka w razie co + exurka
btw, jaki swiat?
Antica, bo najwiecej ludzi tu jest ;p Mam nadzieje, ze sie zwroci, a spelle nadal trzeba sie uczyc za kase, czy cos zmienili? Ja sie zatrzymalem na tibii 8.6 :D
ajj szkoda, nie mam tam co Ci rzucic xd
Odbierz sobie darmowe potionki z daily. W każdym depo masz 'reward shrine'