Aktywne Wpisy

HakunaMattatta +40

san-francisco +81
#psiarze W Skandynawii każdy pies, który tylko pogryzie a nie zagryzie człowieka, zostaje uśpiony, ponieważ naukowcy wychodzą z założenia, że każde pogryzienie wzmacnia motywację do następnego pogryzienia. U nas, jak w każdym bantustanie, groźny pies ma większe prawa niż człowiek, więc zaraz zbierze się Towarzystwo Ochrony Zwierząt, które zacznie wmawiać ludziom, że to były łagodne pieski, które tylko dlatego zagryzły gościa oczywiście w obronie własnej, bo to on chciał je

Gdzie na low lvl faccu druidem iść, aby zrobic jakies profity? Siedze na razie na trollach Thais, ale dosc wolno gpki wpadaja xd
A czym tam sie bije jako druid? Samym rodem? I co zbierac?
Sorry za noobskie pytanie, ale co rozumiesz przez loot bagi xD Mam te spelle, ale ndadal dosc sporo many kosztuja, a mana potiony niestety drogie w ciul
2x troll hair zlapalem, ciekawe, czy to cos warte
https://tibia.fandom.com/wiki/Bunch_of_Troll_Hair
A w jaki gear na poczatek polecacie dla druida? Oprocz lepszego roda oczywiscie ;p
swamp trolle po medicine pouch, amazonki po protective charmy, waspy po honeycomby, swamplingi po piece of swampling wood. zyla zlota. Generalnie wszystko co zrzuca itemy do imbu
Dobijam lvl 13 i lece na amazon campa. A czym tam bic, warto kupowac manasy i klepac tym low lvl spellem z tego nowego rooka, czy za duzy waste jest? Mam beznadziejny mlvl, wiec malo co bije XD
wez jakiegos hp potka w razie co + exurka
btw, jaki swiat?
Antica, bo najwiecej ludzi tu jest ;p Mam nadzieje, ze sie zwroci, a spelle nadal trzeba sie uczyc za kase, czy cos zmienili? Ja sie zatrzymalem na tibii 8.6 :D
ajj szkoda, nie mam tam co Ci rzucic xd
Odbierz sobie darmowe potionki z daily. W każdym depo masz 'reward shrine'