Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jakiś #programista15k ma lżejszą pracę ode mnie? Jeśli tak, to czym się zajmujecie?

Bo zastanawiam się czy tak dobrze trafiłem czy szukać dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam trochę ponad 20k PLN na czysto miesięcznie u klienta z USA, pracuje do 3h dziennie robiąc stronki WP, stresu w firmie brak, komunikacja wyłącznie mailowo. Pracuje w tej firmie już 8 lat więc nie wiem czy myśleć o zmianie czy nie. Moja praca dzisiaj ograniczała się praktycznie do pisania z ChatGPT żeby coś zrobił w 100% za mnie gdy oglądałem sobie serial w łóżku. 90% rzeczy które robie wybieram sobie samemu byle były to rzeczy które przynoszą jakąś korzyść firmie i tak naprawdę nikt nigdy nie wie czym się zajmuje i nie jest w stanie mnie zweryfikować z niczego. Dodam że jestem bardzo cenionym pracownikiem i z dev teamu zarabiam zauważalnie więcej niż inni.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja na Twoim miejscu bym zmienił. Co to w ogóle za śmieszne warunki? Ja mam trochę ponad 80k euro na czysto tygodniowo, pracuję do 5 minut dziennie, stresu w firmie brak, komunikacja wyłącznie mailowo. 100% rzeczy robiło za mnie zautomatyzowane AI, kiedy ja sobie oglądałem serial na leżaku na Seszelach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No spoko, ale ta tabelka tylko udowadnia ile zarabiasz i to normalna stawka - chociaż jak na 8 lat expa i klienta z USA to trochę za mała.

Ale to, że aż przez 3h dziennie z----------z za taką niską stawkę to już dziwne, długo tak nie pociągniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz