Aktywne Wpisy

iustus +650

BananowySok +454
Nie wiem ilu z Was planuje wziac udzial w strajku w ten weekend. Osobiscie ide krok dalej, czas sie zawijac z tego k--------a.
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie

Czy jakiś #programista15k ma lżejszą pracę ode mnie? Jeśli tak, to czym się zajmujecie?
Bo zastanawiam się czy tak dobrze trafiłem czy szukać dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam trochę ponad 20k PLN na czysto miesięcznie u klienta z USA, pracuje do 3h dziennie robiąc stronki WP, stresu w firmie brak, komunikacja wyłącznie mailowo. Pracuje w tej firmie już 8 lat więc nie wiem czy myśleć o zmianie czy nie. Moja praca dzisiaj ograniczała się praktycznie do pisania z ChatGPT żeby coś zrobił w 100% za mnie gdy oglądałem sobie serial w łóżku. 90% rzeczy które robie wybieram sobie samemu byle były to rzeczy które przynoszą jakąś korzyść firmie i tak naprawdę nikt nigdy nie wie czym się zajmuje i nie jest w stanie mnie zweryfikować z niczego. Dodam że jestem bardzo cenionym pracownikiem i z dev teamu zarabiam zauważalnie więcej niż inni.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ogarnij się, masz najwyżej 20zł na h
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: 3h dziennie to sporo, ja pracuje mniej za ~$50k/mies + opcje (bez beki – klienci tez z USA)
─────────────────────
Ale to, że aż przez 3h dziennie z----------z za taką niską stawkę to już dziwne, długo tak nie pociągniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)