Aktywne Wpisy

zwykly_szarak +334
źródło: 1000008426
Pobierz
moll +23
Prawie 13 lat z jednym awatarem i na przestrzeni lat coraz więcej p-----------k do postaci Małej Mi, bo nieeee, nie mogę po prostu lubić bajki Muminki, ja się na 100% utożsamiam z Małą Mi w wersji jej "popkulturowego" odbioru (który nie istniał w takiej postaci w momencie, kiedy wstawiałam ten obrazek na profilowe) i należy mi się z tego tytułu mniejsza lub większa analiza mojej nieskromnej osoby przez pryzmat postaci fikcyjnej plus
Zmieniać czy nie zmieniać obrazek profilowy?
- zostaw jak jest 65.6% (382)
- zmieniaj śmiało 9.3% (54)
- chcę budyń 25.1% (146)

W maszynie który wraz z wiekiem i spadkiem produktywności zaczyna w excelu Święcice się co raz bardziej na czerwono
@mirko_anonim: No i cały bejt poszedł w p---u ¯\(ツ)/¯
@owsikalfred: z wiekiem ma się coraz więcej doświadczenie, firma już władowała w delikwenta grubą kasę na wyszkolenie i póki trybik się kręci to nikt go nie rusza ;-).
@niecodziennyszczon: tzn?
─
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
No tylko że więcej niż 10-12k nie wyciągniesz bez pójścia w team lead albo wyspecjalizowanie się, ale do durnej nudnej pracy dobre.
@mirko_anonim: Anonim (nie OP): ja nie mam żadnych kursów księgowych, nie pracuje stricte
@mirko_anonim: masa januszy ma 6-8 pracownikow, mala hale, maszyn za 300k i robi 50-150k miesiecznie na czysto, placa ludziom po 4-5k
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord