Wpis z mikrobloga

@LezliNilsen: oglądanie takich rzeczy daje złudzenie posiadania znajomych i interakcji społecznych, sama się złapałam na takich odczuciach przy oglądaniu yt (a głupot totalnych raczej nie oglądam)
  • Odpowiedz
@LezliNilsen wyobraz sobie być takim szczęśliwy człowiekiem bez potrzeb plebsu :D Co siedzi na tych instagramach :D Że aż trzeba wysrać długi wpis na wykopie :D Jak to z innymi jest problem, a z tobą wszystko w porządku:D
  • Odpowiedz
@LezliNilsen: Czasami lepiej obejrzeć 10 minut gry jakiegoś youtubera zamiast kupować w ciemno czy nawet ściągać. Poza tym lepiej sobie obejrzeć te 5- 10 minut jak ktoś gra i stwierdzić, że jednak mi się nie chce w daną grę grać. ¯\(ツ)/¯ Czasami jest chęć wielka, a później rozczarowanie więc najpierw oglądam na yt walkthroughta i decyduję czy warto.
  • Odpowiedz
  • 0
albo samemu zagrać w grę :D

@LezliNilsen zdarzało mi się oglądać, jak ktoś grał w jakąś gierkę, bo profesjonaliści robią to lepiej i czasem wolałem zobaczyć, jak ktos wykorzystuje potencjał gry w pełni

Poza tym piłka nożna też Cię dziwi? Ludzie oglądają, a przecież sami mogą pokopać.
  • Odpowiedz
  • 0
@spiegelglas nie obchodzą mnie ich portfele. Jak są kretyni zainteresowani ich oglądaniem czy płaceniem im nie wiem za co to niech to robią. Byle bym nie musiał tego oglądać i trzymał się od tego z daleka, co też czynię.
  • Odpowiedz
@LezliNilsen tak zdarzam się z tym ale ja z tego co oglądam to 50% z tych treści jest w miarę wartościowe, dowiaduję się pewnych rzeczy jak coś zrobić, jakieś fajne miejsce gdzie pojechać itp.
  • Odpowiedz