Aktywne Wpisy
blackghost +15
Mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
choosewisely +1325
Uszanowanko,
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś

źródło: image_picker_C14B5E21-6DA8-4034-B4CB-30DC7227D47D-513-000000C46955AD6C
Pobierz
Czy ze mną jest coś nie tak? Mam wspaniała dziewczynę, jesteśmy razem ponad 5 lat i ogólnie dobrze nam się żyje. Były zaręczyny, jesteśmy przed 30.. Od kilku miesięcy, odkąd poznałem pewną koleżankę w pracy, ciągle o niej myśle. Jestem jej ciekawy, ma w sobie coś niezwykłego i ciągnie mnie do niej.. Czuję zauroczenie, motyle w brzuchu, ale jestem ostrożny, nie pokazuje niczego po sobie, skrywamy uczucia. Jestem bardzo zagubiony i nie wiem co robić. Nie sądziłem, że kiedykolwiek takie coś mnie spotka. Ostatnio zacząłem myśleć nawet o rozstaniu, żeby zacząć poznawać koleżankę, bo chce być fair wobec wszystkich. Koleżanka wie że mam dziewczynę i traktuje mnie jak znajomego, tylko ze mną jest coś nie tak chyba.. może tylko wkręcam sobie że ona też coś do mnie czuje. Może źle odbieram to, jak sie do mnie uśmiechnie czasem w rozmowie, może po prostu chce być miła..
W naszych rodzinach uważają nas za parę idealna. Jestem raczej typem romantyka i introwertykiem. Nie oglądam się za dziewczynami, moja narzeczona jest moją drugą dziewczyną w życiu. Zupełnie nie wiem co mi się stało. Nie ma dnia żebym nie myślał o koleżance z pracy i tej całej sytuacji. Czy jest ktoś kto może mi wytłumaczyć o co chodzi i czy to normalne u mnie? Jakieś porady, może ktoś ma podobnie? Jak wyjść z tej sytuacji?
#zwiazki #zwiazek #rozowypasek #rozowepaski #tinder #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: zmienić pracę albo nie truć d--y narzeczonej
Faceci są głupi nie myślą o długofalowych efektach , a nawet jak coś zrobisz w "tajemnicy " to to wypłynie i tak i tak
Ogarnij się , przestań wymyślać w głowie jaka laska z pracy
@mirko_anonim: Nie "skrywamy uczucia" tylko jesteś p------y i masz halucynacje.
Jakby twój związek z narzeczoną był legitny to byś nie myślał o innych. Musisz się rozstać, bo nawet jak uciekniesz od tej lochy z pracy, to za jakiś czas i tak polecisz na inną.
@Linnior88: a baby myslaxd
@mirko_anonim: Obawiam się, że nie jesteśmy w stanie ci doradzić. Nie znamy twojego obecnego związku, ani tego jak ty się w nim czujesz. Możemy jedynie założyć, że czegoś tu zabrakło skoro twoja atencja skierowana została poza związek. Nie znamy też drugiej dziewczyny, nie wiemy nawet co ona o tym wszystkim myśli. Możemy powiedzieć "trzymaj się tego" lub "nie jesteś
Dokładnie tak, io jest normalne i sam podałeś przyczynę. Po prostu może jest za wcześnie na życie małżeńskie. ( ͡º ͜ʖ͡º
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91