@mleko23: Tacy ludzie są wśród nas, funkcjonują. Ba, ich głos ma takie samo znaczenie jak twój, czy mój. Kto kiedykolwiek pracował w obsłudze klienta ten się w cyrku nie śmieje, bo jak najbardziej można trafić na jednostki jak na obrazku.
Cześć, mam nietypową sytuację i chciałabym zapytać Was o radę. Organizuję ślub na październik, ale mój były narzeczony, który miał być moim przyszłym mężem, teraz planuje wziąć ślub z inną kobietą. Problem w tym, że w kościele podobno zamierza powiedzieć "nie". Mają razem synka, którym ja się opiekuję – jestem jego opiekunką, choć wszyscy sądzą, że to ja jestem jego matką.
Zastanawiam się, czy powinnam coś kupić tej kobiecie, na przykład jakiś prezent, żeby wręczyć go w kościele lub na sali weselnej. Jutro pewnie ludzie będą plotkować o tym, co planuję zrobić i czy nadal będę zajmować się ich dzieckiem, które ostatnio ciągle płacze i nie chce
@mleko23: dobra, wydaje mi się, że już to rozumiem.
Nie wie czy kupić prezent na ślub swojego byłego. Chce opiekować się dzieckiem swojego byłego. Wszyscy myślą że to ona jest matką A to dziecko płacze bo chce do
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
ᅟᅟ
---
🗯 Mikroczatᅟᅟ
Kto kiedykolwiek pracował w obsłudze klienta ten się w cyrku nie śmieje, bo jak najbardziej można trafić na jednostki jak na obrazku.
Bo ziom nie umie w prompty.
Cześć, mam nietypową sytuację i chciałabym zapytać Was o radę. Organizuję ślub na październik, ale mój były narzeczony, który miał być moim przyszłym mężem, teraz planuje wziąć ślub z inną kobietą. Problem w tym, że w kościele podobno zamierza powiedzieć "nie". Mają razem synka, którym ja się opiekuję – jestem jego opiekunką, choć wszyscy sądzą, że to ja jestem jego matką.
Zastanawiam się, czy powinnam coś kupić tej kobiecie, na przykład jakiś prezent, żeby wręczyć go w kościele lub na sali weselnej. Jutro pewnie ludzie będą plotkować o tym, co planuję zrobić i czy nadal będę zajmować się ich dzieckiem, które ostatnio ciągle płacze i nie chce
Nie wie czy kupić prezent na ślub swojego byłego.
Chce opiekować się dzieckiem swojego byłego.
Wszyscy myślą że to ona jest matką
A to dziecko płacze bo chce do