Aktywne Wpisy

#primemma @MarcelinaM85 miał piękny pogrzeb
źródło: image
Pobierz
Teuvo +16
mogliby mi w sumie już w--------ć perm bana, już by mi się nie chciało bawić w jakieś zakładanie kont i wi-pi-eny żeby pisać tutaj że chce mi się siku albo kupę ale dokpóki mam konto to silniejsze ode mn

Hejo.
Mam settled status, mieszkałem kupę lat w UK i mam zamiar wrócić. Z moim zawodem mogę liczyć na jakieś 30k rocznie nie więcej.. Wiem że nie wiele ale nie mam wysokich wymagań, mieszkałem już i wiem z czym to się je.
Zastanawiam się nad Edinburgh lub Manchester. Przechodziło mi też przez myśl Hull ze względu na ceny ale gdy tam byłem w odwiedzinach u kolegi zrozumiałem że chyba musiałbym być w niezłej desperacji żeby tam zamieszkać, na prawdę szkoda na te miasteczko życia. Zależy mi na byciu blisko natury, ładnej architekturze i żeby chociaż te 500 tys ludzi mieszkało w tym mieście.. Może macie jeszcze jakieś pomysły?
#uk #emigracja #praca #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: a moze jeszcze Birmingham, co? wolalbym zyc chyba w czelusciach piekielnych niz w tych miejscach
@mirko_anonim: opisujesz Norwich. Mi sie tu zyje bardzo komfortowo.
@Pieron: +1
@pieknylowca: No właśnie widzę, że oferujesz B'ham xD
Otwierasz nowy spreadhseet.
Wpisujesz sobie różne kryteria które cie interesują takie jak crime rate albo ilość mieszkańców.
Nadajesz kryteriom priorytety wedle osobistych preferencji.
Ściągasz sobie odpowiednie dane z