Aktywne Wpisy

chione +24

hrmpf +80
System kaucyjny? Kolejny skok na kasę, któremu z owacją przyklaskują p0laczki z mentalnością niewolnika.
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
źródło: 1000011943
Pobierz

Nie wyrzucaj sobie że go nie zmusiłaś, dorosłego człowieka siła się nie zaprowadzi ( ͡° ʖ̯ ͡°). To nie Twoja wina.
Trzymaj się cieplutko.
@SkrytyZolw (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Rycynina: Jak był taki uparty to i tak by nie poszedł. Zresztą oboje nie zdawaliście sobie sprawy do czego to doprowadzi, bo raczej nie jest to przypadek bardzo częsty. Trudno więc obwiniać siebie o to. Podobnie obwiniają się
Znam gościa co umarł w podobnym wieku co Twój chłop, ciągle bolało go serce, no ale on jest twardy chłop, nie pójdzie do lekarza. No i w końcu umarł, serce nie wytrzymało.
Ja dwa razy w roku robię pełną morfologię, miałem gastroskopię, przebadałem serce i się tego nie
Komentarz usunięty przez moderatora