Aktywne Wpisy
jacekparowka +208
Wiecie jaka jest najbardziej chciwa i roszczeniowa grupa społeczna w Polsce?
Madki 800+?
Ukraińcy?
Górnicy?
Żadna z powyższych. Najbardziej roszczeniową i chciwą grupą społeczną w Polsce są psiembiorcy (przedsiębiorcy). Oto przykład "problemów", z którymi taki pciembi0rca musi się mierzyć:
Madki 800+?
Ukraińcy?
Górnicy?
Żadna z powyższych. Najbardziej roszczeniową i chciwą grupą społeczną w Polsce są psiembiorcy (przedsiębiorcy). Oto przykład "problemów", z którymi taki pciembi0rca musi się mierzyć:
M4rcinS +372
Czy to tylko moje wrażenie, czy faktycznie tak jest, że na Facebooku zostali sami emeryci, którzy nabierają się na fejkowe obrazki z generatora AI i piszą pod nimi życzenia oraz amen? XD
#facebook #kiciochpyta #internet #zalesie
#facebook #kiciochpyta #internet #zalesie
Nie wyrzucaj sobie że go nie zmusiłaś, dorosłego człowieka siła się nie zaprowadzi ( ͡° ʖ̯ ͡°). To nie Twoja wina.
Trzymaj się cieplutko.
@SkrytyZolw (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Rycynina: Jak był taki uparty to i tak by nie poszedł. Zresztą oboje nie zdawaliście sobie sprawy do czego to doprowadzi, bo raczej nie jest to przypadek bardzo częsty. Trudno więc obwiniać siebie o to. Podobnie obwiniają się
Znam gościa co umarł w podobnym wieku co Twój chłop, ciągle bolało go serce, no ale on jest twardy chłop, nie pójdzie do lekarza. No i w końcu umarł, serce nie wytrzymało.
Ja dwa razy w roku robię pełną morfologię, miałem gastroskopię, przebadałem serce i się tego nie
Komentarz usunięty przez moderatora