Aktywne Wpisy
MatthewDuchovny +14
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Gojo2323 +417
Bardzo dużo ludzi postuje pod tagami związanymi ze światem według Kiepskich. A ja chciałabym sprawdzić ilu fanów na wykopie serial #rodzinazastepcza czy jest pamiętany i czy nadal go oglądacie. To był taki ciepły i rodzinny gatunek serialu
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z CZILI POPROSZEM!
-ok, jakie sosy?
-ommm hhhhmmm jakie są?
-tu jest karteczka, mamy kechup, majonez dijon, 999 wysp, o smaku spermy, meksykański, amerykański, słodkie chili
-ommm nie wiem, to niech będzie może 999 wysp hmmmmm.... meksykański, dijon... i niech da pani jeszcze tego czili
To jest kawałek mięsa trzeciej kategorii a ludzie się spuszczają jakby to był 8 cud świata. Wchodzisz, mówisz "dobry, dużego hotdoga, parówa, ketchup i musztarda" i tyle, za tobą jest kolejka ludzi którzy zatankowali i muszą z---------ć dalej. To jest jedzenie abyś się zapchał i nie umarł z głodu przez następne 1,5 godziny a nie kuchnia Gesslerowej. Z resztą zwykle obok są bardziej luksusowe kanapki z sałatą, prawdziwą szynką czy wołowiną ale ty wolisz odkrywać walory smakowe c-------o mięsa maczanego w 10 wersjach keczupu Develey.
#dziendobry #gownowpis #jedzenie #fastfood
@SzubiDubiDu: A bo dziady nigdy nie mogą wystawić tych sosów na widoku, albo podpisać parówek na grillu, tylko pytanie "Zgadnij, jakie mam sosy
@Wojciech_Skupien: w sedno
@fizzly
słowo klucz szybko a nie dobierać guwnososik połowę dnia
Tak źle i tak nie dobrze.
Tymczasem często sytuacja wygląda tak, że ja jak debil stoję w aucie w kolejce do dystrybutora i czekam aż panicz zamowi i o-------i hot doga.
A poza tym srasz żarem, bo ktoś kupuje przekąskę i wybiera ulubiony smak. Żryj więc ryż z mlekiem i przegryzaj jabłkiem - smak nieistotny, a zaspokoi potrzeby.