Aktywne Wpisy
mirek_86 +50
programista30k +25
Wyobrażacie sobie, żeby #p0lka dla Polaka odpierdała takie szopki żeby mu sie przypodobać?
Co te baby zrobią dla zagraniczniaka to chyba nie ma takiej granicy
Polaku staraj sie, chyba że jesteś Jonh / Jamal / Pajeet to kwiaty Ty dostaniesz xD
p0lki to mem
Co te baby zrobią dla zagraniczniaka to chyba nie ma takiej granicy
Polaku staraj sie, chyba że jesteś Jonh / Jamal / Pajeet to kwiaty Ty dostaniesz xD
p0lki to mem
-hotdoga poproszę
-jaki?
-omm ommm jakie są
-parówka, kiełbasa, kiełbasa z dzika, kiełbasa z serem, kiełbasa z chili
-to nie wiem to niech będzie ta z dzika
-ok
-ALBO NIE! Z CZILI POPROSZEM!
-ok, jakie sosy?
-ommm hhhhmmm jakie są?
-tu jest karteczka, mamy kechup, majonez dijon, 999 wysp, o smaku spermy, meksykański, amerykański, słodkie chili
-ommm nie wiem, to niech będzie może 999 wysp hmmmmm.... meksykański, dijon... i niech da pani jeszcze tego czili
To jest kawałek mięsa trzeciej kategorii a ludzie się spuszczają jakby to był 8 cud świata. Wchodzisz, mówisz "dobry, dużego hotdoga, parówa, ketchup i musztarda" i tyle, za tobą jest kolejka ludzi którzy zatankowali i muszą #!$%@?ć dalej. To jest jedzenie abyś się zapchał i nie umarł z głodu przez następne 1,5 godziny a nie kuchnia Gesslerowej. Z resztą zwykle obok są bardziej luksusowe kanapki z sałatą, prawdziwą szynką czy wołowiną ale ty wolisz odkrywać walory smakowe #!$%@? mięsa maczanego w 10 wersjach keczupu Develey.
#dziendobry #gownowpis #jedzenie #fastfood
Jak widać nie tylko stare baby się interesują wszystkim tylko nie tym co potrzeba.
jak można lubić lub robić coś innego niż sobie op swojej głowie wymyśli...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wojciech_Skupien: XD zaorane.
@SzubiDubiDu: a jakich wysp?( ͡º ͜ʖ͡º)
@SzubiDubiDu: na szczęście!
@Wojciech_Skupien: koncertowo jaśnie pan wyjaśnił buraka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@missioncritical: Też to słyszałem i przyczynę znaleziono w tym, że te szybko się schodzą, więc nie trzeba nic "chemicznego" tam wstawiać.
@soundboy: Nie chodzi o to czy jest rozpiska tylko jakie sosy są, bo fakt bycia na rozpisce nie oznacza obecności w ogóle. Mnie się parę razy trafiało, że nie było nawet połowy zestawu xD
@SzubiDubiDu: Hot dogi są ciepłe i wygodne.
Ale z drugiej strony kilka razy w roku zdarza mi się jechać jakąś dłuższą trasę i takie hot dogi serio ratują życie :)