Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Sorki, nie mam konta. Jestem nowy w świecie #apple i nawet nie wiem do końca co mi system oferuje ale szukam czegoś do robienia notatek, w celu:
1) Szybka notatka typu lista zakupów, jedno hasło, kilka słów, jakiś kod do zapisania, numer, adres, itp.
2) Coś fajnego do robienia notatek typowo do nauki

#macbook #ios #iphone #ipad #macos #laptopy #nauka #notatki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Sorki, nie mam konta. Jestem nowy w świecie #...

źródło: _1511456315_653_apple-mobile

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: sprawdz aplikacje notatki na ios, na ipad to mi najbardziej podchodzi onenote, kiedyś chciałem notability jak kosztowało 50 zł ale odkąd jest w subskrypcji to nie chce płacić a nie zdecydowałem się wcześniej. Jak chcesz integrację między urządzeniami to mogę też polecić taką apke jak Joplin
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: natywna apka. w centrum sterowania czy jak to tam po polsku sie nazywa możesz sobie dodać jeszcze skrót do szybkiej notatki. sama apka się bardzo rozbudowała przez ostatnie lata, można robić tagi, skanować dokumenty, współtworzyć z innymi uzytkownikami ios i masa innych fajnych opcji. search w iphonie znajduje notatki po tytułach. imo nie ma sensu nic więcej szukać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
* Nebo (rozpoznaje pismo i konwertuje na normalne fonty - super radzi sobie z polskim)
* Notability i GoodNotes do pisma ręcznego i stricte np do notatek (ja w goodnotes sobie kursy językowe ogarniałam i działało cacy, podręcznik w ipadzie to jest to)
* OneNote Microsoftu jak chcesz coś darmowego, ale na ipadzie to z pismem ręcznym działa znacznie gorzej niż poprzednie propozycje
* natywna apka do notatek -
  • Odpowiedz