Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +243
źródło: 1000002501
Pobierz

#gimbynieznajo
źródło: gimbynieznajo
PobierzSame wytoczone korki były "niestabilne" i mając kilka np. w jednym opakowaniu obijające się o siebie można było sobie zrobić kuku.
@bachus: U mnie się mówiło cebulki, ale nie wiem czy o tym samym piszesz, choć pewnie tak. Ale numeru z korkami nigdy nie znalem, przyznam. Miałem pistolecik blaszany do tego.
źródło: KAPISZONY-TASMA-SPLONKI-1200-strzalow-12-ROLEK
Pobierz@jedyny_wolny_login: nie jestem pewny, bo ostatnio kupowałem ponad 30 lat temu ;-)
@gomjeden: ja miałem z 15 wytoczonych w pudełku od zapałek w kieszeni spodenek. Jak zaczęło się palić zdązyłem ściągnąć spodenki, lekko udo upiekłem.
Mam dwie paczki dla potomnych chociaż chyba się dzieci nie dorobię.. Pistolet też mam.
Raz wypaliło mi dziurę w kieszeni, raz sparzyło palca, raz wypaliło koszulkę i sparzyło usta (wiatr tak dziwnie zawiał przy strzelaniu)