Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@ZielonaOdnowa: ja polskie kanały unikam, więc mam to co na czasie w wynikach. Poza tym nadal YT mi chętniej podpowiada 100 debilnych filmów na podstawie jednego przypadkowo klikniętego niż choćby 1 nowy kanały na podstawie subskrypcji.
  • Odpowiedz
@psiversum:

Poza tym nadal YT mi chętniej podpowiada 100 debilnych filmów na podstawie jednego przypadkowo klikniętego niż choćby 1 nowy kanały na podstawie subskrypcji.

Co nie znaczy że cały pl YT to syf
  • Odpowiedz
@psiversum: zamykam się w bańce technologicznej ale czasami kliknę coś innego, choćby muzykę czy bejtowa miniaturkę/polityke i to co odwala YT to masakra, moj YT zmienia się w bagno. Na główną yt nie zaglądam będąc zalogowanym na swoje konto :)
  • Odpowiedz
@psiversum: mi nie wyświetla się nic głupiego z polskiego YT. Domyślam się jednak, że poza moją banieczką może być sporo syfu. Tylko, że to nie domena polskiego YT, tylko po prostu większość tworzonych dzisiaj treści jest marnej jakości.

W sumie to z kanałów stricte rozrywkowych chyba tylko Lekko Stronniczego subskrybuję. Reszta to kanały o technikaliach, nauce, motoryzacji i ewentualnie grach, które mnie interesują.
  • Odpowiedz
  • 2
@psiversum wyskakuje Ci to co klikasz, to co oglądasz - tak działa ten algorytm. Zresztą na tiktoku jest identycznie, tylko tam bardziej liczy się czas uwagi.
  • Odpowiedz