Aktywne Wpisy
Lowca90 +29
Gdy ktoś się mnie pyta jaka podłoga jest najładniejsza to odpowiadam, że deska. Im większa tym lepszą. I o ile deski o szerokości 18 czy 20 cm długie do 2.50 metra są dość często spotykane o tyle taki materiał to rarytas tylko dla najbogatszych. Deska produkowana przez Polską firmę, robiona na indywidualne zamówienie gdzie dobieramy sobie kolor, wielkość i klasę drewna. Od jutra rozpoczynam montaż deski szerokiej na 28 cm i długiej
źródło: temp_file1321279186332275641
Pobierz
LamajHarma +61

Czarnek zaczyna zawsze tak samo "na pelnej" i potem juz nie ma czym zagrozic. Widac to w komisji jak Jonski go krotko traktuje i Czarnek juz nie ma jak eskalowac.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kantar: @Blaskun Często się o tym zapomina, że Hołownia był w zakonie kaznodziejów, a tam mają lekcje z argumentacji wypowiedzi i prowadzenia sporów. Notabene to dominikanie wymyślili współczesny sposób prowadzenia śledztwa
Umie się zachować, wypowiadać, nie robi wiochy.
Inna sprawa to jego pogląday itp, ale nie oszukujmy się, to jest tylko element układanki.
Wybory wygrywa się też charyzmom, a tę
@djtartini1:
Masz jakieś do polecenia artykuły na ten temat. Chętnie bym się zapoznał.
Jak widze twoje komentarze to nie ogarnia mnie wkurzenie a takie zażenowanie czy coś takiego. Nie wiem widzę podstarzałego typa spamującego 200 tysięcy akcji na wykopie. Nie wiem jakąś przykrość czy coś takiego czuję xD Najlepiej, że nawet tego sam nie czujesz jaką aurę porażki życiowej roztaczasz tylko zaraz zaspamujesz swój 200001 komentarz z uśmieszkiem czy coś.