✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jeśli jedziecie na tygodniowy wyjazd z jakąś parą z dziećmi gdzie ich jest 2 razy więcej od was to jak się powinno rozliczać? Rodzina różowej zaproponowała żebyśmy do nich dołączyli i zdziwiło mnie że od razu narzucili, że za domek i liczniki byłoby po połowie mimo że ich pokój będzie 2x większy.
@mirko_anonim: daruj to sobie, wakacje z dziećmi a bez to 2 różne bajki. Po za tym jak ty już masz problem to wierz mi to jest wierzchołek góry lodowej.
@mirko_anonim: nie jeździmy z dziećmi. A tak to liczcie proporcjonalnie ilość osób niezależnie od wieku lub bierzcie dwa domki, każdy sobie. Ale na pół i jeszcze dzieci na głowie to trochę karkołomny pomysł.
@mirko_anonim: zależy o jaką kwotę chodzi. jeśli to jakieś grosze to szkoda zachodu na robienie kwasu, a nawet niech wyjdą na tym na + skoro to oni zajmują sie organizacją.
@mirko_anonim dlaczego w ogóle rozważacie wakacje z czyimiś dziećmi jeśli swoich nie macie? Ja jak byłam u znajomego z chłopakiem w ramach wycieczki i noclegi mieliśmy u niego to kolegi córka zawsze rano nam właziła do pokoju niby na paluszkach szła ale z laptopem z bajka głośno włączona i nie było spania już… ona to i tak w miarę spokojna bo jedynaczka ale dwójka to pewnie będzie się rano kłócić i
Jeśli jedziecie na tygodniowy wyjazd z jakąś parą z dziećmi gdzie ich jest 2 razy więcej od was to jak się powinno rozliczać? Rodzina różowej zaproponowała żebyśmy do nich dołączyli i zdziwiło mnie że od razu narzucili, że za domek i liczniki byłoby po połowie mimo że ich pokój będzie 2x większy.
#zwiazki #urlop #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak się rozliczać za nocleg i liczniki
@mirko_anonim: czyt. szukają jelenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)