Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +139
Co tam polusy( ͡° ͜ʖ ͡°)? nadal jakieś ścisłe gównostudia na jakimś AGH, UWR, czy inne ekonomiczne bzdety na SGH, a może prestiżowe studia prawnicze na UJ?
Trzeba było iść na gównouczelnie Łazarskiego, zrobić medycynę online w czasie pandemii i rozbijać się porsche panamera w wieku 28 lat😂.
Konowały będą mówić, że to partyjniak i dlatego nakradł 1.6mln w rok. Pewnie tak, ale zwykły konował w POZ świeżo po studiach dostanie to
Trzeba było iść na gównouczelnie Łazarskiego, zrobić medycynę online w czasie pandemii i rozbijać się porsche panamera w wieku 28 lat😂.
Konowały będą mówić, że to partyjniak i dlatego nakradł 1.6mln w rok. Pewnie tak, ale zwykły konował w POZ świeżo po studiach dostanie to
źródło: IMG_6966
Pobierz
mrbarry +82

źródło: 1000042271
Pobierzz fartem
@paruwczanbiedronkowy: ostatnio rozmawiałem ze znajomymi i się na mnie patrzyli jak na debila jak wspomniałem o gruntowaniu, że to już od lat się nie gruntuje, bo są nowe farby i co ja w ogóle opowiadam.
@paruwczanbiedronkowy: przyznam szczerze, że sam zacząłem głupieć już, bo zaraz mi się malowanie pokoju szykuje xD
Po zdjęciu widać, że tu nie ma jednej przyczyny. Raz, że odlazła jakaś stara warstwa razem ze szpachlą (być może źle odpylone lub oryginalna warstwa nie gruntowana na betonie) do tego dosyć szybko położone kolejne warstwy i może wysoka wilgotność spowodowana zbyt szybkim nakładaniem kolejnych warstw. Możliwe, że trza drapać to. Sama nowa farba zachowuje się trochę jak aplikowana na nieodpyloną powierzchnię.
Mi się kiedyś trafiła jakaś badziewna gładź, która odchodziła całymi warstwami. Nie ważne ile gruntowałem i tak odrywała się głębsza warstwa. Podejrzewam, że mogła być źle wymieszana.
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: poza tym wcześniej pisałem, że gruntowałem sufit i ściany 24h wcześniej gruntem szybkoschnącym, którym poprzednio malowałem dwa sufity i osiem ścian i nie miałem takich problemów, ale Ty wiesz, tamten wie, tylko ja nie wiem