✨️ Obserwuj #mirkoanonim Myślicie, że jest możliwość pracować na 2 stawkach jednocześnie w tej samej firmie? Powiedzmy, że mam zarabiam 140pln/h na swojej standardowej wydajności, ale nie chce mi się pracować na tej wydajności 5 dni w tygodniu . Wolałbym 3 dni tak pracować, a pozostałe 2 dni na stawce np. 100pln/h, ponieważ nie chce mi się pracować cały czas na mojej domyślnej wydajności tylko bym sobie odpoczął.
@mirko_anonim: i co myślisz, że pracodawca by z linijką mierzył czy akurat w danej godzinie nie poleciałeś w uja i nie pracowałeś z wydajnością wartą 100 a chcesz 140 xd?
licz sobie 150 niezależnie od wydajności i nie kombinuj jak koń pod górkę ^^
@mirko_anonim: robisz za swoją standardową stawkę, a jak chcesz się obijać to się obijasz. Nie wiem w czym problem. Przy 140/h to już bym dawno dwa etaty ciągnął. Jaka płaca taka praca
Myślicie, że jest możliwość pracować na 2 stawkach jednocześnie w tej samej firmie?
Powiedzmy, że mam zarabiam 140pln/h na swojej standardowej wydajności, ale nie chce mi się pracować na tej wydajności 5 dni w tygodniu . Wolałbym 3 dni tak pracować, a pozostałe 2 dni na stawce np. 100pln/h, ponieważ nie chce mi się pracować cały czas na mojej domyślnej wydajności tylko bym sobie odpoczął.
Co sądzcie?
#programista15k #pracait #programowanie #it
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
licz sobie 150 niezależnie od wydajności i nie kombinuj jak koń pod górkę ^^