Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +609
Cześć i czołem! Obiecałem podsumowanie #grubyzaklad z mojej strony, ale po tym, jaki esej dowalił @hdeck mam wrażenie, że niczego wartościowego tu już kolejnym wpisem nie wniosę. Mimo wszystko spróbuję opisać swoje doświadczenia i załączam wszystkie moje michy, a w komentarzu comiesięczne zmiany wizualne na zdjęciach.
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
rKle +39
Firma sONY to Gowno nie kupujcie tego chłamu to nie te SONY co było 20/30 lat temu. Telefony to szmelc przegrzewają się i nie działają, telewizory to jeszcze większy szmelc z mulistymi aplikacjami z których się prawie nie korzysta bo to jest dramat i z #!$%@? wejściami na zasilanie które po 9 miesiącach padają.
NIGDY WIĘCEJ GOWNA sony !!!
#sony #kupujzwykopem #polska #telewizory #telefony
NIGDY WIĘCEJ GOWNA sony !!!
#sony #kupujzwykopem #polska #telewizory #telefony
Półtora roku temu - duża pizza margherita 28zł 43cm z darmowa dostawa. Później zrobili 32zł i dostawę płatna, następnie 38zł. Niedawno wzrosła opłata za margerite do 42zł, a chwilę później downsizing z 43cm do 40cm. Co za januszerja xD 50zł za 40cm pizzy z dowozem MARGERITY!
#pizzabros
#lublin #pizza #gotujzwykopem
@Kiedys_Mialem_Fejm: Ty, ale ty myślisz, że koszt wyprodukowania jednej takiej pizzy to 10 zł (w co szczerzę wątpię), to będą Ci ją sprzedawać za 10,50 zł?
Sprzedają za tyle, żeby zarobić na tym. I to nie zarobić jakieś ochłapy, zarobić tyle, żeby mu się opłacało podjęcie ryzyka, zamiast pójść na etat i pracować bez stresu i bez
ja zamawiam poza apkami typu pyszne.pl, przez które drożeje jedzenie w lokalach...
Co Ty za bzdury opowiadasz?
Jakiej chemii mnóstwo?
Tutaj masz przykładowy skład koncentratu pomidorowego
Gdzie ta słynna chemia? Czyżbyś NaCl był tą złą okropną chemią?
Za to do prawdziwego włoskiego sosu pomidorowego raczej nie używa się koncentratu pomidorowego
Co!?
Pomidory. Dodano sól(konserwacja) odparowano(zagęszczenie), podano procesowi pasteryzacji(znowu konserwacja).
Może zawierać orzechy. Już nie będę tłumaczył czemu jest tak napisanexd
Jedynie w sytuacjach awaryjnych zamawiam, polecam przestać się dymac
@Kiedys_Mialem_Fejm: nie sądzę, jak gotowe pizze sprzedają za 8-10zł a w to się już wlicza koszt produkcji, zysk producenta, transport i zysk sklepu