Aktywne Wpisy
Niedoszly_Doomer +297
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
wonsisko +70
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
NIGDY WIĘCEJ GOWNA sony !!!
#sony #kupujzwykopem #polska #telewizory #telefony
to ma być monitor grzecznie wyświetlający wszystko, co mu się karze, a nie g---o, które może odmówić wyświetlania czegoś z jakichś serwisów, bo mu się nie podoba.
@rKle: Co to za model? Bo tak ogólnie, to wiesz, mogę zgłosić wniosek przeciwny. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam xperie 1 V, nic się nie grzeje. Mam OLEDa Sony, żadnych problemów z softem i wręcz polecić mogę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chlop w 2024 chciałby kupić telewizor bez systemu xD
Wszystkie TV poniżej pewnej półki cenowej to g---o. Każdy system w TV nawet z półki premium to g---o.
Rozwiązanie: Kupuj TV tylko pod kątem jakości obrazu i jakości wykonania, do obsługi systemu kup zewnętrznego porządnego boxa, albo przyzwoite Xiaomi Mi Box S TV 4K albo premium - nVidia shield
Mam 3 miboxy i jestem tego pewny.
@Drmscape2: potem znajdę dokładniejsze dane, dwa takie mam 41cali i 55cali i te same wady maja.
@lycaon_pictus: działam na PC-HDMI-TV już od dawana bo działanie APP TV sony to koszmar.
Przez pewien czas używałem na nim komunikatora Skype z kamerką, po trzech lub 4 latach wycofali tą aplikację z systemu, ale to nuż i tak mi to noe przeszkadzało bo już z niej noe korzystałem.
Pół roku przed ukończeniem gwarancji telewizor zaczął się nie włączać..., więc cyk: dzwonię na infolinię i przedstawiam systuację. Kobieta za słuchawką mi mówi, że to
Żaden na androidzie 12 nie działa dobrze, pierwsza aktualizacja na androida 12 była tak słaba ze ją wycofali, a urządzenia co jakiś czas się resetowały bez powodu.
Droższe tv mają szybszego androida, czasy 2 rdzeni i 1 gb ram w TV dawno odeszły i zostały tylko w szrocie za 1200 zł.
@bukszpryt: a nie lepiej kupić normalnie SMART (bo wszystko poza najniższą półką jest SMART) i jak system dokona żywota, to dokupić Android Stick i cieszyć się dalej systemem?
Chociaż mój SMART TV działa już 7 rok i apki są nadal aktualizowane ¯\(ツ)/¯.
@open_or_die: Sony to chyba 3 czy 4 lata temu dopiero odszedł od c-----y mediateka. tak czy o wak nVidia shield jest królem android TV i pewnie jeszcze długo pozostanie
@open_or_die: a co to za SUPER system TV z 2024 roku co działa gorzej niż gry na PC 386DX z lat 1990...( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■