Aktywne Wpisy

Gensek +957

waro +79
Coraz ciężej sympatyzować z USA, gdy już tak bardzo zacierają się różnice między nimi, a ruskimi.
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
Nie ma właściwie żadnego wytłumaczenia dla zatopienia irańskiego statku i śmierci 150 marynarzy poza... no nie wiem..
pokazem siły? Próbą zastraszenia? Czyli to, w czym tak bardzo lubują się alkoholicy ze wschodu.
Prawo międzynarodowe zostało wprowadzone właśnie po to, aby przyhamować okrucieństwo wojny i ograniczyć bezsensowną śmierć. I dotyczy to wszystkich uczestników wojny, choćby i po drugiej stronie stały
źródło: HCk6Y1mWwAA08Un
Pobierz

Hej Mirki,
Zbieram środki finansowe na leczenie mojej mamy, która zachorowała na ciężki nowotwór, ale ma bardzo duże szanse na wyleczenie. Leczenie pochłonęło wszystkie moje oszczędności, stąd pierwszy raz w życiu założyłam taką akcję, ale zebrałam przez cały cykl zero złotych, stąd pomysł, żeby wrzucić ten post na mikro.
Pomińcie ten post, jeżeli chcecie mnie zderzyć z krytyką - wystarczająco cierpię od ostatnich 9 miesięcy.
https://zrzutka.pl/wbjyr2
Serdecznie Wam dziękuję!
#prosbaopomoc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Najlepiej załóż też konto i zrób znalezisko
─────────────────────
·
─────────────────────
─────────────────────
Zaloz na siepomaga.pl
Zrzutka to siedlisko wyciagania kasy i oszukiwania, podczas gdy siepomaga.pl weryfikuje zbiorki i sprawdza, ze kasa naprawde idzie do potrzebujacego. Kazdy kto minimalnie umie wi nternet, omija zrzutke jak tylko moze wlasnie ze wzgledu ze tam bardzo latwo sciemniac i wyciagac kase.